رویداد استارتاپی کسب و کارهای اینترنتی در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی بوشهربرگزار شد

۲۵ مهر ۱۴۰۱ | ۱۴:۲۰ کد : ۵۷ اخبار مراکز
تعداد بازدید:۴۸۸
اختتامیه رویداد شتاب کسب‌وکارهای اینترنتی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی بوشهر با همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر به صورت مجازی برگزار شد.
رویداد استارتاپی کسب و کارهای اینترنتی در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی  بوشهربرگزار شد

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر در اختتامیه رویداد شتاب (استارتاپی) کسب و کارهای اینترنتی اظهار کرد: اجرای رویدادهای شتاب یکی از کارهای موفقی است که در سال‌های تحصیلی انجام گرفته است. از دل این رویدادهای شتاب ایده‌هایی که منجر به محصولات خدماتی و فیزیکی باشد شرکت‌هایی شکل گرفته‌اند.

شبیر اشکپور مطلق عنوان کرد: یکی از اهداف و مسئولیت‌های دانشگاه علمی کاربری توسعه کارآفرینی برای دانشجویان این دانشگاه است.

وی یادآور شد: رویداد امروز هشتمین رویداد اجرایی از سوی دانشگاه علمی کاربردی است که از دل این رویدادها شرکت‌هایی شکل گرفته‌اند و به تولید محصول رسیده‌اند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر تصریح کرد: مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی استان بوشهر اگرچه تنها یک‌سال قدمت دارد اما با شتاب و قدرت در مسیر خود حرکت کرده است و موفقیت‌های خوبی تا کنون داشته است.

سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی استان بوشهر نیز در این برنامه اظهار کرد: از مهم‌ترین اهداف برگزاری این استارتاپ می‌توان به آشنایی با بازار کسب وکار و فرصت‌های کارآفرینی، آموزش مفاهیم کارآفرینی و کسب و کار، ایده پردازی، ارتباط با کارآفرینان موفق و همچنین فرصتی مناسب برای انتقال تجربیات و آشنایی با فرآیند ایده تا بازار با مشارکت کارآفرینان، سرمایه‌گذاران، افراد صاحب ایده و فعالان علاقمند در این حوزه اشاره کرد.

محسن پرویز ادامه داد: این رویداد در چهار محور خرید، فروش و بازاریابی اینترنتی، آموزش، پژوهش و مشاوره آنلاین، گردشگری، صنایع دستی و هنرهای تجسمی، اپلیکیشن فروش و خدمات و کالاهای الکترونیکی با حفظ رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی برگزار شد. از مهم‌ترین امتیازات درنظر گرفته شده جهت تیم‌های برگزیده می‌توان به پذیرش و استقرار تیم‌ها در فضای اشتراکی کاری مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی استان بوشهر و بهره‌مندی از حمایت‌های منتوری دائم و رایگان جهت تجاری سازی ایده‌ها و ... می‌توان اشاره کرد.

وی یادآور شد: تعداد کل تیم‌های شرکت کننده در رویداد ۱۹ تیم است که از این تعداد پس از ارزیابی داوران ۷ تیم جهت رقابت مورد پذیرش قرار گرفت.

سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی استان بوشهر تصریح کرد: در این رویداد استارتاپی تلاش شد ارزیابی ایده­‌ها و غربال­گری ایده‌ها با رویکردی علمی تحت نظر خبرگان و صاحب‌ نظرات حوزه کارآفرینی و کسب و کار صورت پذیرد. داوران نیز با توجه به ۹ شاخص مسئله، مشتری، ارزش، راه­‌حل، کانال­‌ها، سنجه­‌های کلیدی، جریان درآمدی، ساختار هزینه، برتری مطلق داوری و ارزیابی کردند. هر یک از تیم‌­ها در بازه زمانی ۵ دقیقه به ارائه آنلاین بوم کسب و کار ناب خود پرداختند و داوران در فرم ارزیابی با ۹ شاخص برگرفته از بوم کسب و کار ناب اقدام به ارزیابی ایده‌­های تیم‌­های شرکت کننده پرداختند که نمرات نهایی تیم‌­ها از ۱۰۰ ارزیابی شد.

پرویز بیان کرد: در پایان نیز تیم نشاطا با پلتفرم آنلاین سلامتی و تندرستی نوجوانان و کسب نمره ۶۷.۷۵ در مقام اول، تیم می­نار با پلتفرم جامع صنایع دستی بین­‌المللی مبتنی بر ارز دیجیتال با نمره ۵۳.۵۸ در مقام دوم و تیم سرایاب با پلتفرم بازدید و مشاوره آنلاین املاک از طریق ایجاد تور مجازی با کسب نمره ۵۳/۰۲ در مقام سوم جای گرفتند.


نظر شما :