سرپرست مرکز آموزش علمی – کاربردی جهاد دانشگاهی ارومیه منصوب شد

۲۷ تیر ۱۴۰۲ | ۱۴:۳۷ کد : ۲۳۹ اسلایدر اخبار مراکز
دکتر گودرزی ریاست موسسه آموزش عالی علمی - کاربردی جهاد دانشگاهی طی حکمی دکتر امین رستم زاده را به عنوان سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ارومیه منصوب کرد.
سرپرست مرکز آموزش علمی – کاربردی جهاد دانشگاهی ارومیه منصوب شد

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی دکتر گودرزی طی حکمی دکتر امین رستم زاده را به عنوان سرپرست  مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ارومیه  به مدت 6 ماه منصوب کرد.

در متن این حکم آمده :

نظر به تخصص و تعهد جنابعالی و به استناد موافقت کارگروه انتصاب دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی آذربایجان غربی به شماره نامه 47160/ 1402/ آ مورخ 26/ 04/ 1402 به موجب این ابلاغ از تاریخ 26/ 04/ 1402 به صورت تمام وقت و موثر به مدت 6 ماه به عنوان سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ارومیه منصوب می شوید .

امید است با استعانت از خداوند متعال و هماهنگی و همکاری با واحد استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی و استفاده از ظرفیت و توان تخصصی مجموعه جهاد دانشگاهی استان، پاسخگوی نیاز استان به آموزش و تربیت نیروی کار ماهر بوده و در انجام امور محوله موفق و موید باشید .

کلید واژه ها: دانشگاه علمی کاربردی دانشگاه جهاددانشگاهی دانشگاه بدون کنکور دانشجو بدون کنکور دانشجو دانشگاه علمی کاربردی جهاددانشگاهی ثبت نام رشته های بدون کنکور

( ۱ )