جشن عید غدیر در مرکز سمنان برگزار شد

جشن عید غدیر در مرکز سمنان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی سمنان، به مناسبت فرارسیدن عید غدیر خم، به همت بسیج دانشجویی، کانون قرآن و عترت، هیئت منتظران مهدی (عج) مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی سمنان،  مراسم جشنی در راستای ترویج فرهنگ غدیر و تبیین جایگاه امامت و ولایت و ایجاد فضای معنوی و شاد در سالن اجتماعات مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی سمنان برگزار شد.

در این مراسم ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان، رابط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان، رییس، کارکنان، مدرسان و دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی سمنان حضور داشتند. اجرای سرود در مدح حضرت علی (ع)، مدیحه سرایی و مولودی‌خوانی یکی از مداحان جوان اهل بیت عصمت و طهارت، شعرخوانی، برگزاری مسابقه غدیر و… از مهم‌ترین برنامه های این مراسم بود.

کلید واژه ها: دانشگاه علمی کاربردی جهاددانشگاهی دانشگاه بدون کنکور دانشجو بدون کنکور ثبت نام دانشگاه علمی کاربردی