به گزارش روابط عمومی بسیج اساتید استان گلستان، آیین افتتاحیه کانون بسیج اساتید مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی گرگان برگزار گردید.

جلسه امروز دردانشگاه علمی کاربردی جهاددانشگاهی با حضور دکترخان احمدی رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان،جناب سرهنگ مهدیانی جانشین بسیج اساتید استان، دکترحاجیلری معاون طرح و برنامه سازمان و دکتر اسلامی مدیر کانون بسیج اساتید دانشگاه علمی کاربردی استان برگزار گردید. دراین جلسه مهندس زنگانه رئیس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بعنوان رئیس کانون بسیج اساتید این مرکز منصوب گردید.

کلید واژه ها: دانشگاه علمی کاربردی دانشگاه بدون کنکور دانشگاه علمی کاربردی جهاددانشگاهی بدون کنکور