کسب دو مقام برای مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد

لیگ ورزشی هیات ورزش های دانشگاهی خراسان رضوی پایان یافت.
کسب دو مقام برای مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد ، این دوره از مسابقات در سه رشته فوتسال، والیبال و بسکتبال در دو بخش دانشجویان دختر و پسر برگزار گردید . تعداد تیم های شرکت کننده در مسابقات در رشته فوتسال پسران ۸ تیم ، فوتسال دختران ۴ تیم ، والیبال پسران ۸ تیم ، والیبال دختران ۶ تیم ، بسکتبال پسران ۴ تیم و بسکتبال دختران ۴ تیم  بعد از طی حدودا یکماه برگزارشد.

مسوول برگزاری کل مسابقات: جواد کاهانی، مدیر گروه تربیت بدنی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد

در این دوره مسابقات ، دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد برای اولین بار در رشته های والیبال پسران ، والیبال دختران و فوتسال پسران شرکت کردند که توانستند در والیبال دختران مقام سوم و در فوتسال پسران نیز مقام سوم این رقابت ها را کسب نمایند .

کلید واژه ها: دانشگاه علمی کاربردی دانشجوی بدون کنکور علمی کاربردی دانشگاه علمی کاربردی جهاددانشگاهی بدون کنکور