اعلام برندگان مسابقه ادبی و هنری انقلاب امید

۱۶ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۴:۱۸ کد : ۱۶۷ اخبار فرهنگی و دانشجویی
برندگان مسابقه ادبی و هنری انقلاب امید از سوی موسسه آموزش عالی علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی معرفی شدند.
اعلام برندگان مسابقه ادبی و هنری انقلاب امید

به گزارش روابط عمومی موسسه علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی، در ایام دهه مبارک فجر، مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم با حمایت مؤسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی کشور مسابقه ادبی ـ  هنری انقلاب امید را برگزاری کرد که امیرحسین بصائری (مرکز آموزش علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی قم) در بخش شعر، مصطفی توفیقی (مرکز آموزش علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی مشهد) در بخش داستان‌نویسی، احمد زین‌العابدین و ریحانه بخشنده (مرکز آموزش علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی قم) در بخش موشن گرافیک، علی شریعتی (مرکز آموزش علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی کرج) در بخش متن ادبی و زهرا ابرقویی (مرکز آموزش علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی قم) در بخش عکس به‌عنوان نفرات برتر هر بخش برگزیده شدند.

گفتنی است این مسابقه به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، ویژه دانشجویان، اساتید و کارکنان مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی در سراسر کشور و در دو بخش ادبی و هنری برگزار شد. قالب‌های بخش ادبی شامل شعر، داستانک، متن کوتاه، دلنوشته و قالب‌های بخش هنری شامل پادکست، موشن‌گرافیک، اینفوگرافیک، عکس، پوستر، نماهنگ و تیزر بود.