تقدیر دبیر شورای راهبردی روابط خارجی جمهوری اسلامی ایران از دانشجوی مرکز جهاددانشگاهی قم

۱۵ فروردین ۱۴۰۲ | ۰۹:۱۴ کد : ۱۶۳ اخبار فرهنگی و دانشجویی
تعداد بازدید:۳۱۴
دبیر شورای راهبردی روابط خارجی جمهوری اسلامی ایران از دانشجوی مرکز جهاددانشگاهی قم تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم سیدعباس عراقچی دبیر شورای راهبردی روابط خارجی و معاون سابق وزیر امور خارجه از محمدرضا جباری، دانشجوی رشته کارشناسی عکاسی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم به جهت همکاری در انتشار کتاب “ایران تایشی” قدردانی کرد.
عراقچی ضمن تجلیل از زحمات ارزشمند محمدرضا جباری در طول ۹ سال همکاری، از وی به عنوان «عکاس چیره دست و با استعداد» یاد کرده است.
کتاب “ایران تایشی” شامل تجربیات سید عباس عراقچی از دوران سفارت در ژاپن است که جمع آوری و گزینش عکس های این کتاب بر عهده محمدرضا جباری بوده است.

نظر شما :