بازدید رئیس موسسه از مرکز آموزش علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی زاهدان و زابل
دکتر محمدعلی گودرزی، در جریان بازدید از مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی زابل، در نشست با کارکنان این مرکز، گفت: خدا را شاکریم که همکاران ما در مجموعه جهاددانشگاهی و مراکزعلمی کاربردی با سعی و تلاش مضاعف، پرچم این نهاد انقلابی را همیشه بالا نگه داشتهاند و به خوبی وظایفی که در قبال کشور و نظام دارند را انجام میدهند.
رئیس موسسه آموزش عالی علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی ادامه داد: شما در مراکز آموزش علمی کاربردی، در خط مقدم آموزش قرار دارید و زحمات اصلی را در این زمینه متحمل میشوید و ما همیشه قدردان زحمات یکایک شما عزیزان هستیم، جهاددانشگاهی در عرصههای مختلف از جمله علمی و پژوهشی، فرهنگی، آموزشی، پزشکی و...، ورود کرده و توانسته به توفیقات بسیار خوبی در این زمینهها دست یابد، اما در بحث آموزشهای مهارتی شاید یکی از مواردی که بهصورت جدی ورود پیدا کردهایم، توجه ویژه به این نوع آموزشها بوده که ازهمان ابتدا به آن پرداخته شده است.
گودرزی با بیان اینکه ما در مجموعه مراکزعلمی کاربردی جهاددانشگاهی، از یک خانواده هستیم، افزود: ما در کشور بیش از 155 هزار متر مربع فضای ملکی داریم و بیش از 288 نفر در 37 مرکزعلمی کاربردی جهاددانشگاهی در کشور مشغول به کارهستند و نزدیک به 3 هزار نفر مدرس با ما همکاری میکنند و یکی از دلایلی که باعث سرافرازی ما در مجموعه مراکزعلمی کاربردی جهاددانشگاهی شده همین زحمات شبانهروزی همکاران است.
وی ادامه داد: جهاددانشگاهی به عنوان یک ظرفیت، ازاهمیت بسیار زیادی برای ما محسوب میشود و ما همه جزو خانواده بزرگ جهاددانشگاهی که دارای پژوهشکدهها، موسسات، پژوهشگاهها و مراکز علمی و تحقیقاتی بهنامی همچون رویان، ابن سینا، پارکهای علم و فناوری، مراکز مختلف اطلاعرسانی و خبرگزاریها و...، میباشد، محسوب میشویم و بر ما لازم است تا با استفاده از این ظرفیت عظیم و با ارزش، که همواره باعث افتخار ما بوده و هست، در جهت خدمت به کشور و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران گام برداریم.
رئیس موسسه آموزش عالی علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی کشور ادامه داد: تاکنون 180 هزار نفر از مراکزعلمی کاربردی جهاددانشگاهی درکل کشور فارغالتحصیل شدهاند و جای خوشحالی و همچنین شکرگزاری دارد که علیرغم اینکه دربرخی از مراکزآموزش عالی پذیرش دانشجو سیر نزولی داشته، ولی در مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی، روند جذب دانشجو، یک روند روبه رشد و صعودی را نشان میدهد و امسال نیز 14 هزار نفر دانشجو پذیرش داشتهایم که نشان میدهد که آموزشهای مهارتی در علمی کاربردی متقاضیان خودش را دارد.
گودرزی اضافه کرد: با توجه به ارزیابیهایی که همیشه از مراکز آموزش عالی کشور صورت میگیرد همیشه جزو مراکز موفق در سطح کشوربودهایم و همیشه 10 درصد پذیرش دانشجو متعلق به مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی بوده که امسال به لطف خدا به 11 درصد رسیده است.
وی ادامه داد: مراکز ما باید از لحاظ کیفیت آموزش و فضاهای فرهنگی در کشور نمونه باشد، ما باید به سمت تقویت فضاهای فرهنگی برویم چراکه مخاطبان ما و دانشجویانی که مراکزعلمی کاربردی جهاددانشگاهی را برای تحصیل انتخاب میکنند یکی از دلایل انتخابشان خوشنامی جهاددانشگاهی و دارا بودن محیط علمیتر و سالمتر میباشد، پس باید همه همکاران تلاش کنند تا انگیزه لازم برای دانشجو در محیط مرکز فراهم شود و در حد امکان فضایی پر نشاط و پویا در مجموعه بوجود بیاورند تا دانشجو هنگام ورود به مجموعه علاوه بر اینکه احساس شادابی و نشاط میکند انگیزه تحصیلی مضاعف پیدا کند.
سیدهادی حسینی رئیس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی زابل نیز در این جلسه، گفت: این مرکز از سال 1387 در این شهرستان با دو رشته حقوق ثبتی و مربی مراکز پیش از دبستان که بصورت پودمان دانشجو پذیرش کرد، راهاندازی گردید و به حمدلله از همان روزهای آغازین مورد استقبال بسیار خوب در منطقه سیستان قرار گرفت و تا کنون توانسته 3500 نفر را فارغالتحصیل نماید.
وی ادامه داد: این مرکز با تلاشهای مجدانه همکاران تا کنون توانسته موفقیت های خوبی را در زمینه مسائل آموزشی و فرهنگی در بین مراکزعلمی کاربردی جهاددانشگاهی در سطح کشور به خود اختصاص دهد که این نشان از همدلی و انسجام همکاران در همه امور دارد.
رئیس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی زابل افزود: در حال حاضر 410 نفر دانشجو در دو مقطع کاردانی و کارشناسی در این مرکز مشغول به تحصیل میباشند و برای نیمسال تحصیلی جدید نیز 116 نفر در دو مقطع کاردانی و کارشناسی پذیرش و مشغول به تحصیل شدهاند.
دکتر حسن میشمست، سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان سیستان و بلوچستان در این جلسه گزارشی از تعداد مراکز و دانشجویان و تعداد رشتههای دانشگاه جامع در استان ارایه کرد و افزود: مراکز جهاد دانشگاهی در استان از بهترین مراکز ما در حوزههای مختلف آموزشی و فرهنگی ـ دانشجویی هستند.
وی افزود: هر حمایتی که مراکز جهاددانشگاهی نیاز داشته باشند، در حد توان حمایت خواهیم کرد.
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان سیستان و بلوچستان گفت: انتظار میرود مجموعه جهاد دانشگاهی و مرکز زاهدان، بهدلیل سوابق ارزنده قرآنی، در بخشهای جشنواره قرآن و عترت و دیگر فعالیتهای قرانی، همراهی بیش از پیش در این زمینه با واحد استانی داشته باشند».
رئیس جهاد دانشگاهی استان سیستان و بلوچستان نیز ضمن تشکر از حضور آقایان دکتر گودرزی و مهندس هدایتی در استان و بازدید از مراکز زابل و زاهدان گفت: جهاد دانشگاهی استان، آمادگی هر گونه همکاری در زمینه های مورد نظر است.
نظر شما :