بازدید رئیس موسسه آموزش عالی علمی-کاربردی جهاددانشگاهی از مرکز سنندج

۲۶ آذر ۱۴۰۱ | ۱۴:۵۵ کد : ۱۰۱ اسلایدر اخبار مراکز
تعداد بازدید:۴۸۸
دکتر محمدعلی گودرزی به همراه معاون آموزشی و مدیر فرهنگی ـ دانشجویی موسسه، ضمن بازدید از مرکز آموزش علمی-کاربردی سنندج، با رئیس واحد استانی دانشگاه جامع و رئیس جهاددانشگاهی کردستان دیدار کرد.
بازدید رئیس موسسه آموزش عالی علمی-کاربردی جهاددانشگاهی از مرکز سنندج

به گزارش روابط عمومی موسسه آموش عالی علمی-کاربردی جهاددانشگاهی، در این دیدار که در روز سه‌شنبه ۲۲ آذرماه برگزار شد، دکتر محمدعلی گودرزی با تقدیر از رئیس جهاددانشگاهی کردستان افزود: جوانمردی، حسن خلق و دلسوز بودن از ویژگی‌های اخلاقی رئیس جهاددانشگاهی کردستان بوده که همین امر موجب موفقیت هرچه بیشتر این نهاد در استان شده است.

رئیس مؤسسه آموزش عالی علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی بیان کرد: این دانشگاه در کردستان در سه سال گذشته جزو واحدهای در حال انحلال بود، اما امروز با تلاش همکاران استان توانست جایگاه خود را ارتقا دهد و شرایط ارتقای بیشتر را نیز دارد.

گودرزی از فعالیت ۳۷ مرکز علمی - کاربردی جهاد دانشگاهی و تحصیل ۲۳ هزار و ۱۸ دانشجو در این مراکز خبر داد و گفت: از این تعداد دانشجو ۴۳۴ نفر در مرکز علمی – کاربردی جهاددانشگاهی سنندج مشغول به ادامه تحصیل هستند.

وی با اشاره به اینکه کاهش تعداد دانشجو براثر شیوع ویروس کرونا مشکل تمام دانشگاه‌های کشور بوده است، افزود: مؤسسه آموزشی علمی ـ کاربردی جهاددادانشگاهی در سال ۱۳۹۹ موفق شد با تلاش مسئولان مراکز سراسر کشور از شیب نزولی تعداد دانشجو جلوگیری کند.

گودرزی اظهار کرد: ضریب جذب دانشگاه علمی ـ کاربردی به طور میانگین بیش از ۶۰ درصد بوده که این نشان می‌دهد که آموزش‌های مهارتی امروز خواهان بیشتری دارد. در حد توان خود برای توسعه و پیشرفت مراکز استان‌های کشور تلاش خود را به کار گرفته‌ایم و این امر را وظیفه خود می‌دانیم چراکه حمایت کار ستادی ماست.

شاهین فکور، رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کردستان در  دیدار با رئیس موسسه آموزش عالی علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی گفت: مراکز فعال جهاددانشگاهی مجهز به دو صفت کار جهادی و علمی و دانشگاهی هستند که این جهاد علمی در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی استان کردستان نمایان است.

وی افزود: مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی استان از فعالترین مراکز علمی کاربردی استان بوده و در حوزه فناوری و آموزش خدمات مطلوبی را در استان ارائه داده است.

رئیس واحد استانی کرمانشاه گفت: جهاد دانشگاهی می تواند با برگزاری کارگاه ها، استارت آپ ها و رشته های مقطع دار در جذب این اعتبارات سرآمد باشد و اهداف کاربردی و اشتغالزایی دانشگاه را نیز برآورده کند.

خسرو هدایتی، معاون آموزشی موسسه آموزش عالی ـ علمی کاربردی جهاددانشگاهی در ادامه این دیدار با تاکید بر اینکه حمایت از مراکز علمی ـ کاربردی دغدغه اصلی ما بوده است، گفت: در این راستا رفع مشکلات واحدهای کوچک و نوپای مراکز جهاددانشگاهی در اولویت فعالیت مؤسسه قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه برای هر کاری زیرساختی لازم است، افزود: در راستای فراهم کردن زیرساخت‌های لازم فضای آموزشی جهاددانشگاهی کردستان راه‌اندازی شده است.

معاون آموزشی مؤسسه آموزش عالی علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی بیان کرد: ما در تلاشیم تا سند آموزشی علمی ـ کاربردی را توسعه دهیم که در این راستا اولویت با مراکز دچار مشکل و در حال توسعه بوده است.

وی در پایان یادآور شد: مؤسسه آموزش عالی علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی سال گذشته هشت میلیارد تومان از محل شهریه دانشجویان به مراکز و واحدهای استانی کمک کردیم که این کمک‌ها ادامه پیدا کرده است.

رئیس موسسه آموزش عالی علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی در این دیدار با حضور در مرکز آموزش علمی ـ کاربردی سنندج ضمن بازدید از مرکز، با همکاران این مرکز دیدار و از زحمات آنها تقدیر و تشکر کرد.

 


( ۱ )

نظر شما :