به گزارش حوزه فرهنگی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت مراسمی با حضور معاونین دانشگاه جامع استان و رئیس، معاونین، کارمندان و دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت و همچنین مهمان ویژه مراسم خانواده محترم شهید مدافع حرم (دانشجوی شهید بابک نوری هریس) در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت به مناسبت ۱۶ آذر “روز دانشجو” ساعت ۱۳ روز دوشنبه ۱۲/۰۹/۹۷ برگزار گردید.

در این مراسم ابتدا ریاست محترم واحد گیلان (دکتر جمالزاد فلاح) و در ادامه پدر بزرگوار شهید خاطراتی را از آن شهید والامقام بازگو نمودند.

همچنین گروه تئاتر مرکز با اجرای نمایشی در رابطه با زندگی شهدای مدافع حرم یاد و خاطره انان را گرامی داشتند ، سپس مسابقه ای در بین دانشجویان برگزار گردید و با اجرای موسیقی زنده (سنتور) این برنامه در ساعت ۱۶:۳۰ به پایان رسید.