تیم مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام، با نام «گیاه فود» مقام دوم مسابقات استارتاپ حوزه کشاورزی استان را کسب کرد.

به گزارش ایسنا، منطقه ایلام، این مسابقات که در محل شتاب‌دهنده دورنما و با حمایت معاونت جوانان ورزش و جوانان استان، با عنوان اینترنت اشیاء در حوزه کشاورزی با حضور ۱۲۰ شرکت کننده و در قالب ۸ تیم برگزار شد، تیم دانشجویی مرکز علمی کاربردی ایلام مقام دوم را پس از تیم «جوجه‌بان» به دست آورد.

سرگروه این تیم «حمید ناصری» و اعضای متشکل از «زهره صیدمحمدی» ، «سمیرا سارایی»، «طیبه سارایی»، «طیبه عبدالهی»، «رضا سعادتی»، «محمدطاها منصوری» ، «علی طاووسی» و «کیمیا کرم‌زاده» است.

این تیم در مرکز شکوفایی و نوآوری جهاددانشگاهی ایلام مستقر است و از خدمات این مرکز مانند مشاوره رایگان، کارگاه‌های تخصصی و اعطای تسهیلات بهره‌مند خواهند شد.