به گزارش حوزه فرهنگی مرکز علمی-کاربردی جهاددانشگاهی زنجان، مصطفی صفا مدیر فرهنگی دانشجویی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی  زنجان در گفت و گو با رسانه های استان از کسب سه رتبه برگزیده ششمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت توسط انجمن های علمی این مرکز آموزشی خبر داد.

صفا با اشاره به اینکه از سال ۹۲ جشنواره درون دانشگاهی حرکت برای اولین بار به میزبانی استان زنجان برگزار گردید تا کنون انجمن های علمی مرکز توانسته اند در اولین ، چهارمین، پنجمین و ششمین دوره این جشنواره در مجموع ۷ اثر منتخب و تقدیر شده است. جشنواره حرکت زمینه‌ ساز جذب و مشارکت دانشجویان و شناسایی استعدادهایی دانشجویی در انجمن‌های علمی است، اظهار کرد: انجمن‌های علمی محیطی برای تبادل تجربیات و ایجاد انگیزه دانشجویی به منظور آماده سازی آنها برای ایجاد ارتباط با جامعه و صنعت خواهد بود.

وی در ادامه پویایی دانشگاه را در گروه فعالیت های دانشجویی و خصوصا انجمن های علمی، کانون ها و تشکل های دانشجویی دانست ایجاد شور و نشاط در بین دانشجویان، افزایش مشارکت دانشجویان در فعالیت‌های علمی و فرهنگی دانشگاه جامع علمی-کاربردی را از جمله اهداف مهم جشنواره درون دانشگاهی حرکت عنوان کرد.
مدیر دانشجویی فرهنگی مرکز علمی-کاربردی جهاددانشگاهی زنجان خاطرنشان کرد: این مرکز در بخش فعالیت های علمی خلاقانه با ارائه سه فعالیت

1. نقش سمن ها در توسعه استان زنجان (انجمن علمی مدیریت کسب و کار)
  2. جشن تبادل کتاب ( انجمن علمی روابط عمومی)
  3. طرح سوادآموزی قرآنی (انجمن علمی مدیریت فرهنگی) در ششمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت عناوین برتر را کسب نمود.