کارگاه مهارت‌های زندگی با محوریت «کنترل خشم و تکنیک ریلکسیشن» در مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی شعبه کرمان برگزار شد.
به گزارش حوزه دانشجویی فرهنگی مرکز آموزش علمی کاربردی کرمان، برای ارتقای سلامت جسمی و روانی دانشجویان مرکز برنامه‌های بلندمدتی در نظر دارد، به‌گونه‌ای که با همکاری مرکز مشاوره «آتیه» کارگاه‌های آموزشی روانشناسی برای دانشجویان برگزار می‌کند و به دانشجویانی که به صورت مستمر در این دوره‌ها شرکت نمایند مدرک اعطاء خواهد نمود.

براساس این گزارش؛ اولین کارگاه این دوره تحت عنوان کارگاه مهارت‌های زندگی با محوریت«کنترل خشم و تکنیک ریلکسیشن» در تاریخ ۱۸ اردیبهشت‌ماه در مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی شعبه کرمان برگزار شد.

این کارگاه آموزشی با حضور خانم دکتر «هاشمی» مشاور مرکز آتیه و «لادن مرادنژاد» مشاور این مرکز برگزار شد که در ابتدا به دلایل بروز عصبانیت و ریشه آن و ایجاد خشم در شرایط بحرانی پرداخته شد، سپس با ایجاد فضای سایکودرام به مهارت حل مساله در وضعیت بحرانی، راهکارهای درمانی و روش‌های برخورد پرداخته شد.

در ادامه در این کارگاه به ابعاد خشم از دریچه اسطوره یا حقیقت، نگاه شد و با استفاده از مهارت‌های حل مشکل و آشنایی با مضررات، فواید عصبانیت و خشم و همچنین استفاده از مهارت همدلی و احترام متقابل و مهارت‌های خوب گوش دادن، شنیدن، کنترل خشم به دانشجویان آموزش داده شد.

در پایان تکنیک‌ها در جهت آرام‌سازی در وضعیت بحرانی به دانشجویان آموزش داده شد، ازجمله؛ تکنیک آرام‌سازی ذهن که به صورت عملی در کارگاه برگزار شد.
شایان ذکر است؛ کارگاه این هفته تحت عنوان مهارت‌های ارتباطی و مهارت مدیریت رابطه با محوریت فرزندپروری و مهارت‌های زناشویی برگزار خواهد شد.