با همکاری پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات نیروی انتظامی استان کرمان

کارگاه آموزشی فرصت ها و تهدیدهای فضای مجازی در جهاددانشگاهی کرمان برگزار شد

با همکاری پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات نیروی انتظامی استان کرمان کارگاه فضای مجازی تهدیدها و فرصت های آن، در مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی شعبه کرمان با استقبال گسترده دانشجویان و اساتید رشته‌های کامپیوتر برگزار شد.

به گزارش دفتر فرهنگی مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی شعبه کرمان، کارگاه آموزشی فرصت ها و تهدیدهای فضای مجازی در جهاددانشگاهی کرمان در تاریخ ۸ اردیبهشت ‌ماه برگزار شد.

سروان”محمدرضا زنگی‌آبادی” رییس پیشگیری پلیس فتای استان کرمان در کارگاه یک روزه «فرصت‌ها و تهدیدات فضای مجازی» با اشاره به وضعیت فضای مجازی و اینترنت در ایران، گفت: برای جلوگیری از آسیب‌های فضای مجازی باید به دنبال افزایش دانش خانواده و ارتقای مهارت و سواد رسانه‌ای باشید.

وی به تعاریفی مانند تهدید، آسیب، ویژگی‌های فضای سایبری، راهکارهای مقابله با تهدیدات سایبری و وظایف پلیس فتای نیروی انتظامی در رصد فضای مجازی پرداخت و اظهار کرد: ممنوع کردن و آزادگذاشتن استفاده از اینترنت و فضای مجازی مناسب نیست بلکه بهترین روش استفاده از اینترنت و فضای مجازی، استفاده آگاهانه از آن می‌باشد.

رییس پلیس فتای استان کرمان به ارایه آمارهای مختلفی از سوءاستفاده‌هایی که در شبکه‌های فضای مجازی صورت گرفته، پرداخت و بیان کرد: در هر کانال‌ و گروه‌‌ی عضو نشوید، زیرا برخی از کانال‌های خطرناک و غیراخلاقی موجب بروز آسیب و هک تلفن خواهد شد لذا به هر کانال و گروهی اعتماد نکنید.

وی استفاده کودکان از فضای مجازی مناسب ندانست وادامه داد: بازی‌های خشن و هیجانی بر روحیه کودکان تاثیر می‌گذارد.
زنگی‌آبادی با تاکیدبرآنکه با بهره مندی ازدانش روزوارتقای سطح آگاهی،می توان تهدیدات فضای مجازی را شناسایی و آنها را به فرصت تبدیل کرد، تصریح کرد: نمی توان درب تکنولوژی را بست، بلکه باید متناسب با آن به روز شد. در واقع اگر نتوانیم از فرصت‌ها استفاده کنیم هر چیزی این قابلیت را دارد که به تهدید تبدیل شود.

در این کارگاه نیز جلسه پرسش و پاسخ با حضور اساتید و دانشجویان این مرکز، برگزار شد.