به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی صبح روز پنجشنبه ۵ تیر ماه ۱۳۹۹ چهل‌وهفتمین گردهمایی معاونان آموزشی جهاددانشگاهی با حضور دکتر طیبی رییس این نهاد به‌صورت حضوری و مجازی با حضور معاونان آموزشی سراسر کشور در محل این موسسه‌ی برگزار شد.

در این گردهمایی مباحث حال و آینده‌ی آموزش کشور، برنامه‌ها، انتظارات و چالش‌های پیش رو مورد بحث و بررسی قرار گرفت و هم‌چنین ضمن ارایه‌ی گزارشی از برنامه‌های حوزه‌ی ستادی معاونت آموزشی، توضیحاتی پیرامون سامانه‌ی مدیریت آموزش‌های مجازی جهاددانشگاهی ارایه شد.

رونمایی از سامانه‌ی مراکز و دوره‌های آموزش تخصصی کوتاه‌مدت، ارایه‌ی گزارشی از فعالیت‌های مرکز آزمون و سامانه‌ی آزمون مجازی و ارایه‌ی گزارش توسط سه نفر از معاونان آموزشی واحدها به‌همراه پرسش‌وپاسخ از دیگر برنامه‌های این گردهمایی بود.

گفتنی است به‌منظور رعایت پروتکل‌های بهداشتی، تعداد اندکی از معاونان آموزشی واحدهای مستقر در شهر تهران به‌صورت حضوری و سایر دعوت‌شدگان از طریق سامانه‌ی جلسات مجازی معاونت آموزشی در این گردهمایی حضور داشتند.