به گزارش حوزه فرهنگی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ساوه ، این آزمون با هماهنگی سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور، جهاد دانشگاهی استان مرکزی و استانداری مرکزی برگزار گردید  و توانمند سازی دهیاران و ارتقای سطح علمی و آشنایی بیش‌تر آنان با مدیریت روستایی از اهداف این آزمون می باشد.

مهندس رضا معماریان رئیس مرکز جهاددانشگاهی ساوه در حاشیه برگزاری آزمون اظهار نمود: منابع این آزمون شامل کتاب‌های حقوق و قوانین روستایی جلد ۱ و ۲ و مجموع قوانین جامع و کاربردی کار،تامین اجتماعی ،مالیاتی ، ارزش افزوده ودهیاری های کشور می باشد که به‌منظور آشنایی و افزایش آگاهی با وظایف شغلی درزمینهٔ مسائل فنی، عمرانی، امور مالی،مدیریت بحران، قوانین و مقررات شورا و دهیاری برگزار گردیده است.

همچنین ایشان فرمودند:در گذشته  این آزمون به صورت متمرکز در سطح استان برگزار می شد ولی خوشبختانه امسال آزمون دهیاران تابعه ساوه و زرندیه در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ساوه برگزار گردید. در این آزمون حدود ۱۸۰ دهیار شرکت نمودند.

ارسال دیدگاه
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *