به گزارش حوزه فرهنگی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ساوه ، این آزمون با هماهنگی سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور، جهاد دانشگاهی استان مرکزی و استانداری مرکزی برگزار گردید  و توانمند سازی دهیاران و ارتقای سطح علمی و آشنایی بیش‌تر آنان با مدیریت روستایی از اهداف این آزمون می باشد.

مهندس رضا معماریان رئیس مرکز جهاددانشگاهی ساوه در حاشیه برگزاری آزمون اظهار نمود: منابع این آزمون شامل کتاب‌های حقوق و قوانین روستایی جلد ۱ و ۲ و مجموع قوانین جامع و کاربردی کار،تامین اجتماعی ،مالیاتی ، ارزش افزوده ودهیاری های کشور می باشد که به‌منظور آشنایی و افزایش آگاهی با وظایف شغلی درزمینهٔ مسائل فنی، عمرانی، امور مالی،مدیریت بحران، قوانین و مقررات شورا و دهیاری برگزار گردیده است.

همچنین ایشان فرمودند:در گذشته  این آزمون به صورت متمرکز در سطح استان برگزار می شد ولی خوشبختانه امسال آزمون دهیاران تابعه ساوه و زرندیه در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ساوه برگزار گردید. در این آزمون حدود ۱۸۰ دهیار شرکت نمودند.