به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل، رییس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اردبیل با اعلام این خبر افزود: این مرکز در نیمسال اول تحصیلی در هفت کد رشته در مقطع کاردانی و پنج کد رشته در مقطع کارشناسی دانشجو می‌پذیرد.

سلیم پناهی اظهار کرد: پذیرش دانشجو در مقطع کاردانی در رشته‌‌های فناوری اطلاعات گرایش اینترنت و شبکه‌های گسترده، نرم افزار و برنامه‌سازی کامپیوتری، باغبانی و گیاهان دارویی، بازی‌سازی رایانه‌ای، تربیت مربی پیش‌دبستانی، مددکاری اجتماعی گرایش مراکز اورژانس اجتماعی و مددکار خانواده و در مقطع کارشناسی در رشته‌‌های تربیت مربی پیش دبستانی، مدیریت کسب و کار اینترنتی اطلاعات، مهندسی مددکاری اجتماعی گرایش مراکز اورژانس اجتماعی و فناوری اطلاعات گرایش برنامه نویسی تحت وب انجام می‌گیرد.

وی یادآور شد: علاقه‌مندان جهت ثبت‌‌نام در کد رشته‌های مذکور می‌توانند به مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اردبیل واقع در شهرک کارشناسان، نبش میدان شفا مراجعه و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۱۳-۳۳۷۴۹۵۱۲ تماس حاصل کنند.

رییس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اردبیل با اشاره به این که کلاس‌های آموزشی این مرکز در شیفت بعدازظهر برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: در این مرکز برای رفاه حال دانشجویان در طول تحصیل اعطای تسهیلات دانشجویی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با پرداخت بیش از ۷۰ درصد شهریه و بازپرداخت بعد از فارغ‌التحصیلی تعلق می‌گیرد.

پناهی با اشاره به این که داشتن مدرک تحصیلی دیپلم در مقطع کاردانی و فوق دیپلم در مقطع کارشناسی از شرایط ثبت‌نام است، تصریح‌ کرد: داوطلبان با همراه داشتن مدارک لازم از جمله کپی کارت ملی، شناسنامه و آخرین مدرک تحصیلی می‌توانند در این مرکز در رشته مورد علاقه خود ثبت نام کنند.

وی با بیان این که این مرکز با نیاز‌سنجی در جهت اشتغال‌زایی دانشجویان، خدمات آموزشی و رشته‌های تحصیلی کاربردی را به فارغ التحصیلان ارایه می‌کند، افزود: طبق اعلام نهادهای نظارتی، این مرکز یکی از مراکز فعال در استان است و با فضای مناسب آموزشی، کلاس‌های مجهز و دو سایت کامپیوتری پیشرفته و بهره‌گیری از اساتید مجرب استان، خدمات آموزشی به دانشجویان ارایه می‌کند.