پیرو اطلاعیه مورخ ۹۷/۱۰/۱۳ و براساس مصوبه جلسه شانزدهم شورای سنجش و پذیرش مورخ ۹۷/۱۰/۱۲، بدین وسیله به اطلاع علاقمندان به تحصیل در رشته‌های تحصیلی دوره‌‌های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ای «ناپیوسته» نظام آموزش مهارتی مراکز و واحدهای آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در بهمن ماه سال ۱۳۹۷، (اعم از داوطلبانی که در پذیرش دوره مهر ماه و یا مرحله تمدید پذیرش در تکمیل ظرفیت مهرماه ثبت‌نام نموده و یا ننموده‌اند) می‌رساند که به منظور اطلاع از رشته‌های تحصیلی و مراکز و واحدهای آموزشی موسسات پذیرنده دانشجو در این مرحله می‌توانند به جداول حاوی اطلاعات رشته محلهای موسسات آموزشی مندرج در ذیل این اطلاعیه مراجعه و سپس با به همراه داشتن مدارک لازم و در نظر گرفتن موارد ذیل از تاریخ ۹۷/۱۱/۱۶ لغایت ۹۷/۱۱/۲۳ به موسسات، مراکز و واحدهای آموزشی محل پذیرش رشته مورد تقاضا براساس علاقه مراجعه نمایند.

۱- کلیه متقاضیان می‌بایست دارای مدرک کاردانی (فوق دیپلم) حداکثر تا تاریخ ۹۷/۱۱/۳۰ باشند.

۲- کلیه داوطلبان می‌بایست در زمان اعلام شده مدارک خود را به مراکز و واحدهای آموزشی موسسه محل تقاضا ارسال و یا تحویل نمایند. پس از بررسی مدارک در صورت داشتن شرایط از داوطلب برای تکمیل فرم تعهد (برای جلوگیری از ثبت مشخصات داوطلب در چند رشته محل و یا چند موسسه) دعوت به عمل خواهد آمد که در این مرحله لازم است بابت هزینه ثبت‌نام نسبت به پرداخت مبلغ ۲۷۰٫۰۰۰ (دویست و هفتاد هزار) ریال از طریق سیستم پرداخت الکترونیکی در سایت این سازمان اقدام نمایند.

۳- داوطلبان می‌بایست در زمان ثبت اطلاعات در سامانه مربوط از طریق مراکز و واحدهای آموزشی درخصوص کدرشته مورد علاقه خود دقت و توجه لازم بعمل آورند. بدیهی است پس از ثبت، کدرشته محل ثبت شده برای داوطلبان قابل تغییر و یا تعویض نیست.

۴- هر داوطلب منحصراً مجاز است یکی از کدرشته‌محل‌های مراکز مورد علاقه خود را انتخاب نماید.

۵- کلیه متقاضیان «مرد» می‌بایست در زمان ثبت‌نام و شرکت در این مرحله از پذیرش دانشجو، از نظر نظام وظیفه منعی برای ادامه تحصیل نداشته باشند.

۶- پس از انجام ثبت‌نام، افراد به عنوان پذیرفته شده مشروط (در مؤسسه‌ای که به آن مراجعه نموده‌اند) تلقی می‌شوند و شروع به تحصیل آنان تا زمان تأیید نهایی این سازمان به‌صورت مشروط خواهد بود.

۷- چنانچه متقاضی قبلاً در ردیف پذیرفته‌شدگان نهایی پذیرش دوره‌های دوره‌ مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ای «ناپیوسته» نظام آموزش مهارتی مهر ماه سال ۱۳۹۷ (مرحله شهریور ماه) و یا مرحله تمدید پذیرش قرار گرفته باشد و در این مرحله برای ادامه تحصیل در یکی از مراکز ثبت‌نام نماید، قبولی قبلی وی لغو خواهد شد.

۸- پاسخگویی به اعتراضات داوطلبان درخصوص عدم پذیرش آنان به عهده مراکز و واحدهای آموزشی موسسات ذیربط خواهد بود لذا لازم است داوطلبان از مراجعه و یا مکاتبه در این خصوص با این سازمان خوداری نمایند.

مدارک لازم برای ثبت‌نام:

۱- شش قطعه عکس همانند پرسنلی پشت سفید تمام رخ ۴×۳ تهیه شده در سال جاری.

۲- یک برگ تصویر شناسنامه و اصل آن جهت مطابقت.

۳- یک برگ تصویر کارت ملی و اصل آن جهت مطابقت.

۴- اصل مدرک فوق دیپلم و یا کاردانی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی مورد تایید شورای عالی انقلاب فرهنگی و یا وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا مدرک کاردانی پیوسته آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای وزارت آموزش و پرورش به انضمام یک برگ تصویر آن.

۵- مدرکی که وضعیت نظام وظیفه داوطلبان را با توجه به بند ۳-۲ مقررات وظیفه عمومی مندرج در صفحه‌ ۴ و ۵ دفترچه راهنمای پذیرش مذکور مشخص نماید (برای برادران).

۶- اصل فرم تأییدیه معدل جهت فارغ‌التحصیلانی که تاکنون گواهینامه پایان تحصیلات برای آنان صادر نشده است.

۷- گواهی اشتغال به کار با امضا و مهر بالاترین مقام مسؤل، آخرین فیش حقوقی و آخرین حکم کارگزینی یا قرارداد معتبر انجام کار (برای پذیرفته‌شدگان شاغل)

ضمناً داوطلبان گرامی می‌توانند سؤالات خود را با بخش پاسخگویی اینترنتی پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان به نشانی: www.sanjesh.org و یا با شماره‌ تلفن گویای‌: ۴۲۱۶۳ (کد ۰۲۱) در میان بگذارند و از مراجعه حضوری به این سازمان خودداری فرمایند.