فاطمه می آید، دروازه های آسمان، گشوده می شود و بارانی شگفت، زمین را فرا می گیرد.مکه، لبریز عطر یاس، با چشمانی گشاده تر از هر روز، بیستمین روز جمادی الثانی را دیدار می کند.دروازه های آسمان گشوده می شود و فرشتگانی بی شمار، هلهله کنان فرود می آیند.چشمان خدیجه علیهاالسلام ، خیس لبخند می شود و

محمد صلی الله علیه و آله ، شادمان و بی قرار، کودک را درآغوش می کشد.

فاطمه علیهاالسلام متولد می شود؛ دختری که مادرِ پدر است و خیر کثیر.

خورشیدی که یازده ستاره دنباله دار را در آسمان امامت،مادری کرد.مشرکان، پیامبر را ابتر خواندند و خداوند،فاطمه را کوثر نامید؛

اِنّا اعطیناک الکوثر فَصَلِّ لِرَبِّکَ واْنْحَرْ * اِنَّ شانِئَکَ هُوَ الْأَبْتَر.

به مناسبت میلاد حضرت فاطمه الزهرا (س) و روز گرامیداشت مقام زن و مادر مراسم جشنی با حضور خانم دکتر صداقت ( استاد و مدرس دانشگاه ) در موسسه برگزار گردید. دراین مراسم ابتدا آقای دکتر گودرزی سرپرست محترم موسسه ضمن تبریک ولادت حضرت زهرا(س) و ایام دهه فجر انقلاب اسلامی و تقدیر از شهید والامقام سلیمانی گزارشی از عملکرد موسسه در حوزه های مختلف ارائه نمودند در ادامه آقای مهندس هدایتی ، معاون محترم آموزشی و آقای مهندس لوری زاده معاون محترم پژوهشی ضمن تبریک ولادت دخت پیامبر به همکاران و ارائه اجمالی برخی نکات قابل توجه در حوزه اموزش و پژوهش از خداوند برای همکاران آرزوی توفیق و سلامتی نمودند.

. در ادامه خانم دکتر صداقت در مدح حضرت فاطمه زهرا (س) به سخنرانی پرداخته و نکاتی از خطبه فدکیه و حدیث شریف کساء ایراد نمودند