سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک از کسب رتبه اول کانون فرهنگی هنری این مرکز آموزشی در جشنواره سراسری رویش خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، مهندس مسعود شهرجردی با اعلام این خبر افزود: کانون فرهنگی هنری این مرکز آموزشی در حوزه فرهنگ و اندیشه، رتبه اول جشنواره کشوری رویش دانشگاه جامع علمی کاربردی را که پنجم اسفند برگزار گردید، کسب کرد.

وی هدف از برگزاری این جشنواره را زمینه سازی جهت تقویت فعالیت­ های جمعی دانشجویان و بالا بردن مهارت کار تیمی در عرصه های فرهنگی، هنری، اجتماعی و مذهبی، ایجاد بستر رقابت بین فعالان فرهنگی جهت رشد و ارتقای فعالیت های فرهنگی، هنری، اجتماعی و مذهبی در مراکز آموزشی عنوان کرد.

این مقام مسئول در پایان با اشاره به اینکه جشنواره رویش با حضور کانون های حوزه اجتماعی، ادبی و هنری، حوزه دینی ومذهبی و حوزه فرهنگ و اندیشه برگزار شد، افزود: مرکز جهاددانشگاهی اراک، تهران۱۸ و تهران ۳۸ به ترتیب رتبه های اول تا سوم در حوزه فرهنگ واندیشه را در جشنواره رویش کسب کردند.