به گزارش ایسنا، محمدعلی گودرزی امروز دوشنبه ۲۲ مهرماه در مراسم بهره‌برداری از طرح توسعه مرکز علمی-کاربردی جهاد دانشگاهی البرز ضمن تشکر از مسئولان و نهادهایی که برای به سرانجام رسیدن این طرح توسعه همکاری کرده بودند گفت: اگر حمایت ریاست دانشگاه علمی-کاربردی استان نبود این مرکز الان سرنوشت دیگری داشت.

گودرزی با اشاره به سابقه فعالیت جهاد دانشگاهی در حوزه آموزش‌های علمی-کاربردی، افزود: پیش از شروع فعالیت دانشگاه علمی-کاربردی، جهاد دانشگاهی به صراحت از اجرای دوره‌های علمی-کاربردی و ایجاد ساز و کاری مناسب برای اجرای این دوره‌ها سخن به میان آورده بود.

وی در ادامه اضافه کرد: جهاد دانشگاهی در سال ۷۷ اولین مرکز را راه‌اندازی کرد و در سال ۹۱ تبدیل به موسسه شد و در حال حاضر با ۴۰ مرکز مشغول فعالیت است، مجوز مرکز بوشهر هم گرفته شده و به زودی چهل و یکمین مرکز هم در استان بوشهر کار خود را شروع خواهد کرد.

رئیس موسسه آموزش علمی-کاربردی جهاد دانشگاهی با بیان اینکه تلاش همیشگی ما بر فراهم‌سازی فضای خوب برای مراکز علمی-کاربردی بوده است گفت: جهاد دانشگاهی در حال حاضر ۱۵۵ هزار مترمربع فضای کالبدی در این بخش دارد که طی هشت تا ۹ سال ساخته شده و این یک موفقیت قلمداد می‌شود.

وی در خصوص مرکز علمی-کاربردی جهاد دانشگاهی البرز هم اظهار کرد: فعالیت این مرکز از سال ۸۶ شروع شده و جزو مراکز خوب جهاد دانشگاهی به شمار می‌رفته است؛ نوسازی این مرکز هم در یک حرکت جهادی انجام شده و اکنون آمادگی پذیرش دانشجو در حوزه فرهنگ و هنر را دارد.

ارسال دیدگاه
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *