اولین المپیاد مهارتی دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردیبه نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی مرکزی، دکتر مهدی رئوفی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان مرکزی از تمدید زمان ثبت نام اولین المپیاد مهارتی دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی تا ۱۰ اسفندماه سالجاری خبر داد.

در نشستی که با حضور دکتر مهدی رئوفی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان مرکزی، دکتر علی معصومیان عضو هیئت علمی دانشگاه جامع علمی کاربردی و اعضای برگزاری اولین المپیاد مهارتی دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی در استان مرکزی برگزار شد، مقرر شد با توجه به استقبال دانشجویان از اولین المپیاد مهارتی، زمان ثبت نام در این رویداد علمی تا روز شنبه ۱۰ اسفند ماه تمدید شود.

همه علاقمندان به شرکت در این رویداد علمی می توانند تا دهم اسفندماه با مراجعه به سایت المپیاد با نشانی https://olympiad.uast.ac.ir نسبت به درج مشخصات خود و ثبت نام در این برنامه اقدام کنند.

لازم به ذکر است مرحله مقدماتی و استانی اولین المپیاد مهارتی دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی روز چهارشنبه ۱۴ اسفند ماه به صورت آنلاین و سراسری همزمان در کل کشور برگزار خواهد شد و نفرات برتر در اردیبهشت ماه سال ۹۹ در استان مرکزی با هم رقابت خواهند کرد.