معاونت پژوهشی موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی در نظر دارد سومین طرح پژوهشی رصد اشتغال دانش آموختگان مراکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه جامع و مراکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی در سراسر کشور اجرا نماید.

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی، معاونت پژوهشی این موسسه در نظر دارد سومین پیمایش خود در قالب طرح پژوهشی رصد اشتغال دانش آموختگان مراکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بنا به به رسالت خود و به پیشنهاد ریاست محترم دانشگاه جامع علمی کاربردی در هشتمین جلسه هیئت امنای تیرماه ۹۹ موسسه با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه جامع و مراکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی در سراسر کشور اجرا نماید.

به گفته آقای مهندس لوری زاده این تحقیق وضعیت اشتغال دانش آموخته گان را که یکی از مهمترین دغدغه های مسئولین کشوری می باشد در رشته ها و دوره های مهارتی و مقطع دار کاردانی، کارشناسی و مهندسی مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی سراسر کشور مورد بررسی و واکاوی مجدد قرار می دهد تا ضمن ارتباط با دانش آموختگان و اطمینان از اثر بخش بودن رشته ها و دوره های مورد نظر نتایج آن را به مسئولین امر جهت برنامه ریزی های آتی مورد استفاده قرار دهند .

ایشان یادآور شدند : این پروژه در مرحله تدوین و هماهنگی های لازم جهت جمع آوری اطلاعات میدانی می باشد.

همچنین معاون پژوهشی موسسه اشاره نمودند که پیمایش اول موسسه در سال ۱۳۸۲ توسط آقای مهندس هدایتی انجام و پیمایش دوم توسط آقای دکتر گودرزی در سال ۱۳۹۷ اجرا شده است که نتایج این دو پیمایش در قالب مقاله در همایش های سالانه دانشگاه جامع ارائه و در مجموعه مقالات دانشگاه منتشر شده است.

ارسال دیدگاه
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *