بازدید معاون سیاسی امنیتی استاندار ایلام از مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام

راه برون رفت از مشکل بیکاری در گرو توسعه رشته‌های علمی کاربردی است

به گزارش حوزه فرهنگی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام، «محمد نوذری» معاون سیاسی امنیتی استاندار ایلام در جریان بازدید از این مرکز ضمن ابراز رضایت از فعالیت‌ها و عملکرد آموزشی و پژوهشی این مرکز اظهار کرد: جهاد دانشگاهی همواره در مسیر پویایی و تلاش جهادی قرار داشته است.

وی با بیان اینکه ارتباط با صنعت و جامعه از اولویت‌های مهم مراکز آموزش عالی است، افزود: مراکز علمی کاربردی باید بتوانند کاربردی‌تر عمل کرده که البته تاکنون این مهم در راس برنامه‌های این دانشگاه بوده است.

نوذری با اشاره به اینکه آموزش‌های علمی کاربردی در توسعه منابع انسانی نقش بسزایی دارند، عنوان کرد: مراکز علمی کاربردی می‌توانند در زمینه ایجاد ارتباط بیشتر دانشگاه با صنعت مثمرثمر باشند چرا که کاربردی بودن رشته‌های تحصیلی این مراکز می‌تواند حرکت در این مسیر را تسهیل کند.

شهریار رستمی، سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام نیز در این دیدار با تشریح مسایل و مشکلات مرکز خواستار مساعدت لازم از سوی مسئولین استانی در جهت رفع نواقص شد.

وی اشاره به اینکه این مرکز اولین و با سابقه‌ترین مرکز علمی کاربردی در استان است، اظهار کرد: مراکز علمی کاربردی توانسته‌اند با کاربردی کردن علم در برخی از رشته‌های تحصیلی زمینه ورود به بازار کار فارغ‌التحصیلان را فراهم کنند.