به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی این دیدار عصر روز دوشنبه مورخ ۰۷ / ۰۷ / ۱۳۹۹ با حضور آقای مهندس زجاجی مدیر کل محترم حوزه ریاست جهاد دانشگاهی ، آقای دکتر علیزاده معاون محترم فرهنگی جهاد دانشگاهی ،آقای دکتر غفوریان مدیر کل محترم آموزشی جهاد دانشگاهی ، آقای دکتر گودرزی ریاست محترم موسسه ، آقای مهندس هدایتی معاون محترم آموزشی موسسه و سرکار خانم امانی مدیر محترم آموزشی موسسه برگزار گردید.

در این دیدار پس از قرائت فاتحه توسط حاضرین آقای دکتر گودرزی ضمن عرض تسلیت به خانواده آقای آقائی ضمن برشمردن ویژگی های فردی و اجتماعی مرحوم آقایی اشاره نمودند که آن مرحوم علاوه بر مسئولیت مدیر دانشجویی و فرهنگی موسسه همزمان سرپرست امور اداری موسسه را هم عهده دار بودند و تلاش ویژه ای داشتند که کارها به نحو احسن انجام پذیرد، حسن خلق، نظم و مسئولیت پذیری، جدیت در پیگیری امور محوله، تیز بینی و دقت در جزئیات و تعامل مثبت با همکاران از جمله ویژگی های مثبت آن مرحوم بود و ما اعتقاد داریم که طبق آیه ۴۰ و ۴۱ سوره نجم که «نیست برای انسان، مگر بازتاب عمل و واکنش کارش. سپس، به پاداش کامل تری خواهید رسید.» از خداوند متعال درخواست می کنیم که مرحوم آقایی پاداش صفات نیک و عملکرد خوب خود را درنزد خداوند دریافت نماید.

همسر آقای آقایی ضمن شرح بیماری و اقدامات درمانی صورت گرفته از تمام همکاران جهاد دانشگاهی، بویژه همکاران موسسه آموزش علمی کاربردی که از شروع بیماری آقای آقایی در کنار خانواده حضور داشتند و آقای دکتر ضرابی از همکاران پژوهشگاه رویان تقدیر و تشکر بعمل آوردند

در پایان این دیدار لوح تقدیر و دستور موافقت ریاست جهاد دانشگاهی در خصوص افزایش سنوات پایان خدمت مرحوم وهمچنین هدیه معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی و هدیه ای از طرف سرپرست موسسه ، به پاس قدردانی به خانواده آقای آقایی اهداء شد .

ارسال دیدگاه
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *