به میزبانی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت برگزار شد:

دومین مناظره دانشجویی مرحله استانی

به گزارش حوزه فرهنگی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت، به همت دانشگاه جامع و معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی گیلان مرحله استانی دومین دوره مسابقات مناظره دانشجویی دانشگاه جامع به میزبانی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت از تاریخ ۹۷/۰۸/۲۷ آغاز و در تاریخ ۹۷/۰۸/۲۹ پایان یافت.

در این مناظره ۸ تیم از مراکز علمی کاربردی استان گیلان (یک تیم از مرکز جهاد کشاورزی – یک تیم از مرکز هلال احمر – یک تیم مرکز جهاددانشگاهی انزلی و یک تیم از مرکز جهاددانشگاهی رودسر و ۴ تیم از مرکز جهاددانشگاهی رشت شرکت نمودند) که در مرحله اول ۴ تیم (جهاد کشاورزی – تیم جهاددانشگاهی رودسر و ۲ تیم از جهاددانشگاهی رشت) به مرحله نیمه نهایی راه یافتند. در مرحله نیمه نهایی دو تیم به مرحله نهایی صعود کردند.

در مرحله نهایی تیم مرکز آموزش جهاددانشگاهی رودسر و تیم مرکز آموزش جهاددانشگاهی رشت به مرحله نهایی راه یافتند.
اختتامیه مراسم در روز سه شنبه ۹۷/۰۸/۲۹ ساعت ۱۲ ظهر شروع و در ساعت ۱۶ با پیرورزی تیم جهاددانشگاهی رودسر به پایان رسید.

ارسال دیدگاه
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *