به همت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ارومیه برگزار شد

دومین دوره اردوهای دانشجویی زیست-بوم مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ارومیه

به گزارش حوزه فرهنگی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ارومیه، کشور ما با مشکلات زیست‌محیطی متعددی دست به گریبان است از قبیل: کمبود آب، بحث‌ زمین‌خواری و جنگل خواری، فرسایش خاک، فرهنگ نامناسب مواجهه با محیط زیست، حمله به گونه‌های در حال انقراض، بحران دریاچه ارومیه و سایر تالاب‌ها، خشکسالی، تخریب زیستگاه‌ها به بهانه هایی چون راه‌سازی، شکار بی‌رویه و… از جمله معضلات زیست‌محیطی کشور است.

برای مدیریت و مقابله با تهدیدات و خطرات زیست محیطی کشور باید از همه فرآیندهای آموزشی، عرفی، قانونی و دینی استفاده کرد ، جامعه دانشگاهی به علت جایگاهی که در سطح جامعه دارد، باید در راستای آموزش حفاظت محیط زیست و حل مسائل محیط زیست گام‌های بلندی بردارد. بدین منظور مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ارومیه اردوی بازدیدی را برای دانشجویان به جهت آشنایی با مسائل و مشکلات محیط زیست برگزار کرد.