معاون فرهنگی شهرداری مشهد در جمع فعالان دانشجویی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد

دانشجویان از نقش آفرینی خود در جامعه غافل نشوند

معاون فرهنگی شهرداری مشهد با تاکید بر نقش فعالیت های دانشجویی در حوزه های فرهنگی گفت: دانشجویان ضمن برگزاری فعالیت های معطوف به دانشگاه از نقش آفرینی خود در جامعه غافل نشوند.

به گزارش حوزه فرهنگی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، دکتر هادی بختیاری در جلسه هم اندیشی و تقدیر از فعالان فرهنگی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی گفت: جنبش دانشجویی نقش بسزایی در تحولات جامعه داشته و دارد.

وی تاکید کرد: باید در دانشگاه ها به فعالیت های مرتبط با جامعه بهای بیشتری داده شود.

در ادامه مهندس اجمد افروغی، رییس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد با تاکید بر لزوم انجام فعالیت های علمی، فرهنگی و پژوهشی در دانشگاه، به فعالیت های در نظر گرفته شده در برنامه استراتژیک ۵ ساله مرکز اشاره کرد.

وی اظهار داشت، باید تلاش کنیم تا ضمن کیفیت بخشی به فعالیت های فرهنگی از موازی کاری در این حوزه پرهیز شود.

در ادامه مهدی جهانی شرق مدیر امور دانشجویی فرهنگی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد بر هدفمند بودن فعالیت تشکل های دانشجویی تاکید کرد.

وی گفت: باید سمت و سوی این فعالیت ها با برنامه استراتژیک مرکز پیش رود.

در ادامه امیر شیرانی، کارشناس فرهنگی مرکز و دبیر شورای فرهنگی به ارائه گزارش از فعالیت های انجام شده در سال گذشته پرداخت و افزود: نقاط ضعف فعالیت ها در سال گذشته باید برطرف شده و تشکل ها با قوت بیشتری در این حوزه ورود پیدا کنند.

در پایان این جلسه از فعالان فرهنگی مرکز تقدیر شد و احکام مسولان جدید تشکل های دانشجویی اهدا گردید.