به گزارش روابط عمومی مؤسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی، در آستانه اربعین سرور و سالار شهیدان حضرت سیدالشهداء علیه السلام چهارمین برنامه “خط سرخ شیدایی” ۱۷ آبانماه ساعت ۹ تا ۱۲ در پژوهشکده فرهنگ ، هنر و معماری جهاد دانشگاهی برگزار گردید .

مؤسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی در راستای برنامه های فرهنگی مؤسسه و جهت زنده نگهداشتن فرهنگ عاشورایی این برنامه را برگزار می کند.

برگزاری تعزیه حضرت علی اکبر علیه السلام توسط دفتر هیئات مذهبی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی ، سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین حاج سید حمید رضا امین زاده و مرثیه سرایی آقای اسدی از اهم برنامه های این همایش هستند.

شایان ذکر است این همایش با حضور دانشجویان مراکز علمی کاربردی دانشگاهیان و جهادگران کرج ، تهران یک ، تهران ۳ ، تهران ۴ و همکاران و مسئولین محترم مراکز مذکور و معاونین محترم آموزشی ، پژوهشی و مدیر کل محترم حوزه ریاست جهاد دانشگاهی و معاون محترم پشتیبانی و مدیر کل محترم فرهنگی دانشگاه جامع و مسئول محترم نهاد رهبری در واحد استانی دانشگاه جامع و کلیه همکاران و مسئولین موسسه عرصه علم و دانش برگزار گردید .