به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی اردبیل، رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی شعبه اردبیل با اعلام این خبر افزود: این نمایشگاه فرصت مناسبی برای فروش مستقیم محصولات تولیدی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان و همچنین معرفی ظرفیت‌ و دستاوردهای دانش‌بنیان مراکز آموزشی به علاقه‌مندان است.

سلیم پناهی با بیان اینکه نمایشگاه مذکور از ۵ تا ۹ آذرماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی اردبیل دایر خواهد بود، بیان ‌کرد: در این نمایشگاه در غرفه جهاددانشگاهی اردبیل آخرین محصولات و تولیدات فرهنگی و هنری دانشجویان، فناوران و همچنین کتاب‌های منتشر شده این واحد به مخاطبان عرضه می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند هر روز از ساعت ۱۵ لغایت ۲۱ از این غرفه بازدید کنند.

وی اظهار کرد: زمینه‌سازی موثر برای توسعه اشتغال‌زایی وکارآفرینی در کشور، ایجاد پیوندی محکم بین دانشگاه و صنعت، نیازسنجی واقعی دانش آموختگان و دانشجویان با محوریت کسب وکار، شناسایی فرصت‌های شغلی کشور، تشویق صاحبان صنایع و مشاغل به بهره‌گیری از منابع انسانی عظیم پرورش یافته، توجه به توسعه منطقه‌ای به ویژه مناطق محروم و امکان ارائه مستقیم محصولات تولید داخلی در راستای انجام منویات رهبری توسط دانشجویان و دانش آموختگان از مهمترین اهداف و اولویت‌های برپایی این نمایشگاه است.

رییس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اردبیل تصریح کرد: این مرکز به عنوان مرکزی شغل محور و کارآفرین بر اساس نیازسنجی، رشته‌های تحصیلی مورد نیاز مشاغل مختلف جامعه را ایجاد می‌کند.

پناهی ادامه داد: امیدواریم شاهد بازدید پرشور مردم به ویژه جوانان و دانشجویان از نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اردبیل باشیم چرا که این امر اعتلای فرهنگ عمومی را به دنبال خواهد دارد.