دکتر ذوالانواری با تاکید بر متفاوت بودن فعالیت های جهاددانشگاهی، تصریح کرد: جهاددانشگاهی می تواند با ایجاد خودباوری در حوزه ایجاد اشتغال فارغ التحصیلان گام های موثر بردارد.

بر اساس این گزارش؛ دکتر عبدالعلی ذوالانواری، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی و جمعی از مسئولان این دانشگاه، ۲۲ شهریورماه از بخش های مختلف مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک بازدید و در جریان روند فعالیت های مختلف این مرکز آموزشی قرار گرفتند.
وی ضمن بازدید از مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک در جمع کارکنان این مرکز، جهاددانشگاهی را نهادی میان دانشگاه و جامعه عنوان کرد و افزود: انتظار از این مجموعه جهت تحقق بخشیدن به آرمان های انقلاب اسلامی در سطح دانشگاه ها با بهره گیری از نیروهای متخصص بیان کرد.
این مقام مسئول در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه خداوند در قرآن برای تمام مسائل بشر راهکارهای خاصی را بیان فرموده به آیه “وَاسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَهِ وَإِنَّهَا لَکَبِیرَهٌ إِلاَّ عَلَى الْخَاشِعِینَ” یعنی ‏از صبر و نماز کمک بجوئید… اشاره کرد.

جهاددانشگاهی با ایجاد خودباوری دانشجویان، نقش مهمی در اشتغال فارغ التحصیلان دارد

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان همچنین به اهمیت مقوله کار و تلاش در قرآن اشاره کرد و افزود: کلام وحی و سیره ائمه اطهار(ع) همواره به انسان تلاشگر احترام گذاشته و ارزش ویژه ای برای او قایل شده است.

مهندس مسعود شهرجردی، سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک نیز با ارائه گزارش تفصیلی در خصوص فعالیت های این مرکز آموزشی، اظهارکرد: درصدد هستیم برنامه های دانشگاه را با نگاه به شعار “یک فارغ التحصیل، یک کارآفرین” عملیاتی سازیم.

وی همچنین از برگزاری نشست های ملی و منطقه ای به همت امور فرهنگی دانشجویی مرکز خبر داد و افزود: این مرکز در دو سال متوالی به عنوان میزبان دبیرخانه جشنواره حرکت فعالیت دارد که اخیرا در بخش انجمن علمی گروه صنعت و خدمات اجتماعی و گروه صنعت این مرکز رتبه برگزیده جشنواره درون دانشگاه حرکت را کسب کرد.

شهرجردی خاطرنشان کرد: اقدامات لازم جهت تاسیس مرکز نوآوری در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک انجام شده و بزودی با کسب مجوز کسب و کارهای اینترنتی، فعالیت آن آغاز خواهد شد.

وی به ارائه خدمات آموزشی، رفاهی و … ویژه دانشجویان این مرکز آموزشی اشاره کرد و افزود: دانشجویان با ارائه کارت دانشجویی از این خدمات با تخفیقات بهره مند می شوند.

این مقام مسئول در پایان با بیان راه اندازی سامانه کارورزی، یادآور شد: این طرح به منظور ایجاد زمینه ‌های لازم به منظور به‌ کارگیری نیروهای تحصیل کرده با هدف مهارت آموزی و هدایت آنها به سمت بازار کار در دستور کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار گرفته است.

شایان ذکر است؛ در این مراسم دبیران کمیته های آموزشی، پژوهشی، کارآفرینی، فرهنگی و دانشجویی، مالی، مدرسان، فارغ التحصیلان، اجرایی و تبلیغات و همچنین مدیران گروه گزارشی درخصوص روند فعالیت های انجام شده ارائه کردند.