به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، ثبت نام از علاقه ­مندان به شرکت در شانزدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی تا پایان خردادماه ادامه دارد.

دکتر سیداحمدرضا پیش بین معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی ضمن اعلام این خبر افزود: نظر به تدابیر اتخاذ شده جهت امکان ثبت نام و مشارکت حداکثری و پرشور دانشجویان، کارکنان و مدرسان این دانشگاه و با توجه به شرایط کرونا در کشور و تعطیلی دانشگاه ها در هفته های جاری مقرر شد ثبت نام از شرکت کنندگان و علاقه­مندان قرآنی تا پایان خرداد ماه سال جاری ادامه یابد.

وی گفت: جشنواره امسال طبق برنامه ریزی های انجام شده در بخش­های اعلام شده از طرف دبیرخانه طبق ضوابط و آیین­نامه­های مربوطه مصوب شورای هماهنگی فعالیت­های قرآن و عترت دانشگاه­ها برگزار خواهد شد و توقفی در اجرای برنامه های قرآنی نخواهیم داشت.

نایب رییس جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی همچنین از برگزاری مسابقات قرآنی به صورت مجازی خبر داد و خاطر نشان کرد: در صورتی که مشکلات کرونایی موجود مرتفع شود مراسم اختتامیه و تقدیر از برگزیدگان جشنواره به صورت حضوری برگزار خواهد شد.