به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، بخشنامه ثبت دوره های کاردانی و کارشناسی درخواستی مراکز آموزش علمی کاربردی برای پذیرش مهرماه ۹۹ ، از سوی دکتر مختار جلالی جواران معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی به روسا، سرپرستان واحدهای استانی و موسسات آموزش عالی علمی کاربردی (مستثنائات مصوبه شورای عالی اداری) ارسال شد.

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان و قبولی طاعات و عبادات در این خصوص گفت: ثبت دوره­های درخواستی مراکز آموزش علمی کاربردی در دوره­های کاردانی حرفه­ای، کاردانی فنی، کارشناسی حرفه­ای و مهندسی فناوری برای پذیرش مهرماه ۱۳۹۹، از روز یکشنبه مورخ ۹۹/۰۲/۷ لغایت چهارشنبه مورخ ۹۹/۰۲/۱۷ طبق دستورالعمل ارسالی و همانند ضوابط و چارچوب پذیرش مهرماه سال گذشته انجام خواهد شد.

وی افزود: روسا، سرپرستان واحدهای استانی و موسسات آموزش عالی علمی کاربردی(مستثنائات مصوبه شورای عالی اداری) ضمن مطالعه دقیق دستورالعمل درخواست دوره و رعایت ضوابط و استانداردهای دانشگاه مبنی بر توسعه دوره­های علمی کاربردی می بایست با تأکید بر ظرفیت­های موجود محیط کار، قابلیت­ها، نیازها و نیز امکانات منطقه­ای در این خصوص اقدام لازم بعمل آورند.

دکتر مختار جلالی جواران بیان کرد: همانند پذیرش مهرماه سال گذشته، این پذیرش نیز براساس «طرح طبقه­بندی تلفیقی کسب و کار و مشاغل ایران در دانشگاه جامع علمی کاربردی» انجام خواهد شد.

وی بیان کرد: با توجه به بازخوردهای اخذ شده از پذیرش گذشته رشته­های جدید تدوین شده و پیگیری­های واحدهای محترم استانی، بازنگری در خوشه شغلی- حوزه شغلی برخی مراکز انجام شده و از این پذیرش جهت ثبت درخواست دوره در دسترس می باشد.