در چهارمین کنگره ملی آموزش مهارت ، فناوری و اشتغال دانشگاه جامع علمی – کاربردی:

تقدیر از دفتر کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اراک به جهت کسب رتبه برتر کشور

به گزارش حوزه فرهنگی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اراک، در چهارمین کنگره ملی آموزش مهارت ، فناوری و اشتغال دانشگاه جامع علمی – کاربردی که در مورخ ۲۵ بهمن ماه با حضور جمعی از مسئولان وزارت علوم و دانشگاه جامع علمی کاربردی در در تالار علامه امینی دانشگاه تهران برگزار شد، از دفتر کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اراک به عنوان یکی از چهار دفتر کارآفرینی برتر تقدیر شد.

در همین ارتباط مهندس مسعود شهرجردی سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک گفت:

دفتر کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک توانست در بین مراکز آموزش علمی کاربردی سراسر کشور، رتبه برتر کشوری را از سوی دفتر ارتباط با صنعت و کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی کسب نماید.

وی ارتقاء توانایی های علمی، فناوری و مهارتی دانشجویان، ترویج و اشاعه روحیه کارآفرینی در بین دانشجویان، استعدادیابی کارآفرینی در میان دانشجویان و دانش آموختگان و … را از اهداف دفتر کارآفرینی بیان کرد.

شهرجردی درادامه افزود: دفتر کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک در راستای انجام رسالت خود، اقدامات موثری به منظور ترویج فرهنگ کارآفرینی برای دانشجویان در طی سال جاری تدوین و اجرایی نموده است.

وی تصریح کردکرد: مراکز آموزش علمی کاربردی جهادکشاورزی از استان البرز، کوشا از استان تهران و شرکت های مخابراتی (ITMC) از استان فارس نیز به همراه مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اراک رتبه های برتر دفاتر کارآفرینی در کشور را کسب کرده اند.