به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی، ششمین جلسه هیات امنای موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی باحضور تمامی اعضای محترم این هیات در تاریخ ۹۷/۰۷/۲۸ در سالن جلسه طبقه هفتم دفتر مرکزی جهاد دانشگاهی از ساعت ۱۵٫۳۰ لغایت ۱۸٫۰۰ برگزار گردید .

اعضای هیات امنای موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ، دکتر حمید رضا طیبی رئیس هیات امنای جهاد دانشگاهی و موسسه ، دکتر محمد حسین امید ریاست محترم دانشگاه جامع علمی کاربردی ،آقای دکتر محسن قرنفلی ، آقای دکتر عبدالحسین شاهوردی ، آقای دکتر سید سعید هاشمی ، آقای دکتر رحمت ستوده قره باغ  ، اقای دکتر عبدالرضا مجدالدین ریاست محترم موسسه و آقای دکتر محمد صادق بیجندی معاون محترم آموزشی جهاد دانشگاهی  بعنوان مدعو ، شرکت نمودند .

در این جلسه گزارش عملکرد موسسه در سال ۱۳۹۶ به همراه تحلیل و تعیین وضعیت مراکز و موسسه با توجه به مصوبات شورای عالی اداری و میزان جذب دانشجو در سال ۱۳۹۷ و آینده دانشگاه جامع از سوی رئیس موسسه ارائه و مورد بحث و بررسی قرار گرفت . در این جلسه آقای دکتر امید رئیس دانشگاه جامع تاکید نمودند که فعالیت مراکز و موسسه از نظر قانونی و سازمان استخدام کشوری و دانشگاه جامع  هیچ مشکلی ندارد و توصیه هایی در خصوص ماموریت گرایی و افزایش کیفیت و توجه به مراکز نوآوری و رشد برای جذب بیشتر را تاکید کردن و درخواست داشتن در خصوص مراکز ضعیف و متعدد در استانها چاره اندیشی شود و در مراکز استان یک مرکز قوی و با کیفیت باشد بهتر از وجود چند مرکز است .

در ادامه گزارش حسابرسی توسط نماینده شرکت حسابرسی ارژنگ خبره و تراز مالی سال ۱۳۹۶ موسسه و همچنین بودجه پیشنهادی شورای موسسه برای سال ۱۳۹۷ توسط رئیس موسسه ارائه که مورد بررسی و به تصویب رسید .

ارسال دیدگاه
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *