در آستانه چهلمین روز در گذشت مرحوم دکتر رحمان عزیزی معاونت محترم پشتیبانی جهاد دانشگاهی و ریاست محترم موسسه به همراه تعدادی از همکاران جهادی جهت تقدیر و تشکر از زحمات ایشان در سالروز ولادت آن مرحوم به منزل وی رفتند.

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی علمی – کاربردی جهاد دانشگاهی، در آستانه چهلمین روز درگذشت همکار عزیزمان شادروان دکتر رحمان عزیزی، دکترشوشتری معاونت محترم پشتیبانی جهاد دانشگاهی ودکترگودرزی ریاست محترم موسسه به همراه آقایان لوری زاده،آقا سیدی،علی آبادی، بابایی و خانم امانی و خانم مرادی در سالروز تولد مرحوم رحمان عزیزی در منزل ایشان حضور یافتند.

ریاست موسسه و معاون پشتیبانی ؛ ضمن تقدیر تشکر از زحمات مرحوم عزیزی و طلب غفران و رحمت واسعه الهی برای آن عزیز از دست رفته و سلامتی و طول عمر با عزت برای خانواده محترم ایشان با اهداء هدایایی مراتب تجلیل و تقدیر از زحمات آن همکار گرامی را به جای آوردند.

در انتها خانم شاهدی همسر شادروان عزیزی نهایت تقدیر و تشکر را از زحمات و ابراز همدردی همه همکاران عزیز جهادگر بعمل آوردند.

ارسال دیدگاه
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *