به گزارش حوزه دانشجویی فرهنگی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز همدان جمعی از دانشگاهیان عضو کمیته دانشجویی دهه فجر استان همدان و دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی روز ۱۲بهمن ماه به منظور بیعت با ارزش های انقلاب و بزرگداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب و دوران دفاع مقدس در گلزار شهدای همدان حضور پیدا کردند.

اکبر اسدی رئیس کمیته دانشجویی دهه فجر استان همدان در این مراسم ضمن گرامیداشت ۱۲ بهمن ماه که سالروز ورود با شکوه امام راحل به کشور است اظهار کرد: امروز حضور ما به معنای تجدید میثاق و پیمان با آرمانهای ارزشمند امام و شهدای گرانقدر اسلام است.

وی افزود: همه‌ی ما مدیون ایثارگری شهدای گرانقدر اسلام هستیم. کشور اگر آزادی، امنیت و استقلال دارد همه را مدیون ایثار و فداکاری این عزیزان، تمام کسانی که قبل و بعد از انقلاب و با دفاع از حرم، دین خود را ادا کردند و جان و مال خود را در راه آرمانها فدا کردند، هستیم.

اسدی اظهار امیدواری کرد: امیدواریم که خداوند متعال به ما نیز عنایت فرماید و ماهم در راه آرمانهای جمهوری اسلامی قدم گذاریم و حرکت کنیم.