به گزارش حوزه دانشجویی فرهنگی مرکز آموزش علمی کاربردی اردبیل، علی نظری مدرس این مرکز در (( کارگاه آموزشی کسب و کارهای اینترنتی )) که به همت معاونت آموزشی این مرکز برگزار شد ، اظهار کرد: کارآفرینی ایجاد ثروت و ارزش جدید از طریق تعهد ، ایجاد خلاقیت و بکارگیری نیروی کار و ابزار تکنولوژی است.

وی افزود : اولین قدم برای ایجاد کسب و کار ایده پردازی و خلاقیت در معنای استفاده از فرصت های موجود است که یکی از شیوه های خلاقیت الهام گرفتن مطلب است که در مواقع خارج شدن از عالم مادی صورت می پذیرد.

تبعات کارآفرینی پیامدها و منفعت های مثبت آن است که سبب ایجاد اشتغال ، ایجاد ارزش افزوده ، افزایش بهره وری و ایجاد طوفان فکری شده که در نتیجه سبب کاهش نرخ بیکاری در جامعه می شود.

این مدرس دانشگاه علمی کاربردی اردبیل بیان کرد : روش DO IT یکی از روش های خلاقیت فردی است که در واقع خود خلاقیت نیز به دو شاخه فردی و گروهی تقسیم بندی شده و توهم خلاق از شیوه های خلاقیت فردی به شمار می آید. نظری همچنین با اشاره به تبعات کارآفرینی اظهار کرد: تبعات کارآفرینی پیامدها و منفعت های مثبت آن است که سبب ایجاد اشتغال ، ایجاد ارزش افزوده ، افزایش بهره وری و ایجاد طوفان فکری و خلق تکنولوژی ( بالارفتن سطح تکنولوژی ) و رشد اقتصادی شده که در نتیجه سبب کاهش نرخ بیکاری در جامعه می شود.

نظری در ادامه افزود: چند نمونه از انواع کسب و کار در اینترنت و فضای مجازی به حوزه آموزش، خدمات فروشگاههای اینترنتی و غیره تقسیم می شود که هر یک از این موارد زیر شاخه ها و تنوع فراوانی را دارا می باشند.
وی گفت: برای ایجاد هر شغل در حالت عادی باید هزینه زیادی را کارفرما یا سازمان بکار گیرنده شخص بر عهده بگیرد ولی در فضای مجازی براحتی و به سهولت می توان در مدت زمان اندک و براحتی و با هزینه ناچیز و با اخذ مجوز از سازمانهای مربوطه در حوزه کسب و کار اینترنتی فعال بود و درآمد زیادی کسب نمود.اینترنت فرصت خوبی برای اشتغال در اختیار ما گذارده است که با کمی خلاقیت و کارآفرینی می توان شغل ارزان ایجاد نمود .

مدرس دانشگاه علمی کاربردی اردبیل اظهار کرد: در بحث خدمات در اینترنت انواع خدمات را می توان مثال زد که خیلی سریع کاربردی و ارزان صورت می پذیرد همچون حوزه آموزش که بسیار مفید ، قابل دسترس و راحت برای اکثر مردم بوده و یک فرصت مناسب برای آموزش هر مهارت می باشد . همچنین می توان از طریق نیازسنجی علایق مردم و سرمایه گذاری در این زمینه شغل های بسیاری ایجاد نمود که همه این موارد ارزش کسب و کار در اینترنت و فضای مجازی را بیش از پیش مشهود می نماید.