باحضور دکتر ناصری مدیرکل اداره اسناد و انتشارات دانشگاه جامع:

برگزاری کارگاه آموزشی کار با سامانه یکپارچه کتابخانه دانشگاه جامع علمی کاربردی

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی، معاونت پژوهش و فناوری موسسه با همکاری مرکز اسناد و انتشارات دانشگاه جامع علمی کاربردی توسط نماینده شرکت پیام مشرق آقای مهندس فریوری و سرکار خانم دین محمدی در تاریخ چهارشنبه ۱۳ دی ماه ۱۳۹۶ کارگاه آموزشی آشنایی با سامانه یکپارچه کتابخانه دانشگاه جامع علمی کاربردی ویژه کارشناسان مراکز وابسته این موسسه را بصورت مجازی برگزار نمودند .

این کارگاه با هدف ثبت کتب ، پایان نامه ها ، مقالات و برقراری ارتباط کتابخانه های مراکز علمی کاربردی در سطح کشور و امکان بهره مندی دانشجویان از محتوای الکترونیکی کتب و مقالات تمامی مراکز می باشد .

در این کارگاه آقای دکتر ناصری مدیرکل محترم اداره اسناد و انتشارات دانشگاه جامع به همراه کارشناسان این اداره کل ، آقای دکتر عبدالرضا مجدالدین ریاست محترم موسسه ، آقای دکتر محمد علی گودرزی معاونت محترم پژوهشی موسسه به همراه کارشناسان حوزه فناوری موسسه حضور داشتند . این کارگاه از ساعت ۹/۰۰ صبح آغاز و ساعت ۱۲:۳۰ به پایان رسید .

دریافت فیلم کارگاه آموزشی کار با سامانه یکپارچه کتابخانه دانشگاه جامع علمی کاربردی :