به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی طرح ضیافت اندیشه همکاران موسسه با حضور قریب به ۴۰ نفر از اعضاء و خانواده محترم آنان به صورت اردوی زیارتی در شهر مقدس مشهد برگزار گردید .

شرکت کنندگان در این طرح از روز پنجشنبه ۱۴ تیر ماه لغایت روز دوشنبه ۱۸ تیر ماه ۱۳۹۷ سالروز شهادت حضرت امام جعفر صادق ( ع ) در شهر مقدس مشهد با شرکت در برنامه های زیارتی مرقد حضرت ثامن الحج علی بن موسی الرضا ( ع ) و دعاهای پرفیض کمیل و ندبه و مراسم شب و روز شهادت آن حضرت در حرم مطهر امام هشتم به راز و نیاز پرداختند .
میهمانان در روز شنبه با شرکت در نماز جماعت به زیارت امامزادگان سید یاسر و سید ناصر( علیه السلام ) ابناء امام موسی کاظم ( ع ) در طرقبه و تفرج در مراکز خرید طرقبه پرداختن و با صرف ناهار در تالار تخت جمشید شاندیز پذیرایی شدند .

در روز شنبه جلسه صبحانه کاری در دفتر مهمانسرا با حضور رئیس و معاونین موسسه و رئیس ، معاون و مدیران مرکز علمی کاربردی مشهد و همچنین در شب آخر، ضیافت شام با حضور دکتر مجدالدین ، دکتر متقیان ، دکتر گودرزی ، دکتر شمسیان رئیس ، معاونین و مسئولین محترم جهاد دانشگاهی خراسان رضوی به همراه خانواده محترم آنان در مهمانسرا برگزار گردید .

ارسال دیدگاه
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *