به گزارش حوزه فرهنگی مرکزآموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قزوین، به مناسبت ایام دهه فجر برگزار شد:

اکران مستند “داستان فردا”

مستند داستان فردا پیرامون شخصیت شهید سعید کاظمی آشتیانی مؤسس پژوهشگاه رویان و موفقیت‌های این مجموعه به‌عنوان یکی از درخشان‌ترین دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه‌های علمی و پژوهشی، در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قزوین اکران شد. در این مراسم که با قرائت زیارت عاشورا نیز همراه بود، دانشجویان مرکز به همراه جهادگران جهاددانشگاهی قزوین به تماشای این مستند نشستند.

اکران نمایشگاه دستاوردهای انقلاب با عنوان “چرا انقلاب کردیم”

این نمایشگاه مشتمل بر ۲۰ پوستر با عنوان چرا انقلاب کردیم در راهروهای مرکز به نمایش گذاشته شده است.

فراخوان مسابقه کتابخوانی از کتاب “فقر و انفاق”

با عنایت به اهداف انقلاب اسلامی در زمینه عدالت اجتماعی و فقرزدایی، با مشارکت سازمان دانشجویان مسابقه کتابخوانی از کتاب فقر و انفاق نوشته مرحوم علی صفایی حائری برگزار می شود که فراخوان شرکت در مسابقه در این ایام به دانشجویان داده شد. آزمون این مسابقه روز ۵ شنبه ۳ اسفندماه برگزار می گردد.