جلسه پایان سال ۱۳۹۷ همکاران محترم موسسه با حضور دکتر بیجندی معاون محترم آموزشی و همچنین آقایان دکتر حسام زند حسامی مدیر کل محترم دفتر کسب و کارهای نوین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و آقای دکتر بختیاری معاون سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاد دانشگاهی در جمع همکاران موسسه برگزار گردید. در ابتدای جلسه آقای دکتر مجدالدین رئیس موسسه ضمن خوش آمو گویی و تبریک اعیاد تولد امام علی النقی ( ع ) ( امام جواد (ع ) ) امام نهم شیعیان و حضرت امیرالمومنین علی ( ع ) و فرا رسیدن ایام ماه رجب و سال نو شمسی گزارش عملکرد سال ۱۳۹۷ را ارائه کردند.

آقای دکتر زند حسامی در خصوص چگونگی راه اندازی مراکز نوآوری و کسب و کار در مراکز علمی کاربردی و حمایت های لازم معاونت علمی از برنامه ها و فعالیت های آنان را تشریح و مقرر شد تفاهم نامه ای سه جانبه بین موسسه ، ستفا و معاونت علمی و فناوری تنظیم و به امضای مسئولین آنان برسد، در ادامه آقای دکتر بیجندی معاون محترم آموزشی جهاد دانشگاهی در خصوص فرایند تغییر و تحولات معاونت آموزشی و آموزش های کوتاه مدت و علمی کاربردی مطالبی را ارائه کردند و تاکید داشتند که فعالیت های موسسه کمافی السابق ادامه پیدا خواهد کردد و احتمالاً هدایتگری آموزش های کوتاه مدت به موسسه سپرده خواهد شد . در انتها با توجه به ماموریت آقای دکتر مجدالدین در معاونت علمی و فناوری در خصوص مدیریت جدید موسسه مطالبی ارائه و درخواست کمک و همراهی تیم قبلی برای ادامه فعالیت و اداره موسسه را داشتند .

در انتهای جلسه ضمن گفتگو و هم نظری با همکاران از زحمات دکتر مجدالدین ، معاونین و مدیران و همکاران موسسه تقدیر و تشکر نمودند. در پایان جلسه با توجه به بازنشسته شدن سرکار خانم کوشانفر با اهدا لوح و هدیه از زحمات ایشان در طول ۳۰ سال خدمت در جهاد دانشگاهی قدر دانی شد.