به گزارش حوزه فرهنگی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی نیم ور، به مناسب گرامیداشت روز دانشجو جشن با شکوهی در این مرکز برگزار شد.

در این مراسم دکتر رئوفی ریاست محترم دانشگاه علمی کاربردی استان مرکزی، فرماندار شهرستان محلات ودکتر سلیمی نماینده مردم شهرستان محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی و سایر مسئولین استان و شهرستان حضور داشتند با اجرای ویژه برنامه هایی روز دانشجو گرامی داشته شد.
ریاست مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی ضمن خیر مقدم به مدعوین در این جشن گفت: ۱۶ آذر عمری به درازای سال ۱۳۳۲ دارد که در آن با شهادت سه دانشجوی شهید ندای آزادی خواهی، عزت طلبی و حکمت طلبی تا ابد در جهان جاودانه است.

علی عباس رئیس محمدی افزود: اصل و اساس ۱۶ آذرماهیت استکبار ستیزی، استعمارستیزی، استبداد و ظلم ستیزی آن است و حرکت اساسی دانشجویان در آن برهه ی زمانی مبارزه با دخالتهای نابجای استکبارجهانی و بویژه آمریکا و انگلیس بوده است. وی خواستار تبیین بیشتر اهداف و ضرورتهای و جایگاه واقعه ۱۶ آذر در فضای دانشگاهی کشور توسط مسئولین شد.
دکتر سلیمی نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی در این جشن ضمن تبریک روز دانشجو گفت: روز دانشجو یادآور شهادت سه دانشجوی متعهد و شهید است و در شرایط فعلی کشور نیز دانشجویان ایران اسلامی ادامه دهندگان راه این شهداء هستند و کار آنها کمتر از شهدای آن دوران نیست.

دکتر رئوفی ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی نیز در این مراسم ضمن تبیین فعالیتهای دانشگاه جامع علمی کاربردی مشارکت حداکثری دانشجویان در برنامه های مختلف دانشگاه را بسیار حائز اهمیت دانست .

اجرای موسیقی ، برگزاری مسابقات مختلف به همراه قدردانی از دانشجویان نمونه و برگزیدگان علمی، فرهنگی، ورزشی از سایر برنامه ها جانبی این مراسم بود.
در پایان با اهداء شاخه گل و تقدیر نامه از کلیه دانشجویان حاضر در مراسم تجلیل به عمل آمد.