روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه از برگزاری ششمین دوره مسابقات فرهنگی ورزشی کارکنان این سازمان خبر داد

برگزاری جشنواره فرهنگی ورزشی به مناسبت سی و هشتمین سالگرد تاسیس جهاددانشگاهی

به گزارش حوزه فرهنگی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرمانشاه، مسابقات در دو رده تیمی و انفرادی در دو بخش کارکنان و خانواده ها برگزار خواهد شد،
این اولین دوره ای است که همسر و فرزندان کارکنان در این مسابقات شرکت دارند و هدف از مشارکت آنان تقویت روحیه همکاران و همدلی در سازمان می باشد.

یادآوری می شود این مسابقات : در رده انفرادی و تیمی ، در رشته‌های ورزشی تنیس روی میز، دارت، طناب کشی، وسطی، شطرنج و رشته های فرهنگی عکس، شعر، نقاشی، شعر و هنرهای دستی برگزار می‌شود.

این مسابقات هفته آینده در روزهای منتهی به ۱۶ مرداد ماه همزمان با سالگرد تاسیس جهاددانشگاهی در محل سالن ورزشی سازمان آغاز خواهد شد.