به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اولین کارگاه آموزشی آشنایی با قوانین، وظایف و دستورالعمل های تاسیس مراکز رشد و نوآوری با حضور جناب آقای دکتر محمد حسین موسی زاده سرپرست دفتر پژوهش و فناوری دانشگاه جامع، آقای دکتر مجدالدین رئیس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی و آقای دکتر گودرزی معاون پژوهش و فناوری موسسه برگزار گردید.
در ابتدای این جلسه آقای دکتر گودرزی ضمن خیر مقدم به شرکت کنندگان و سخنرانان ضمن بر شمردن اهداف برگزاری این کارگاه اظهار امید واری نمودن که این کارگاه بتواند ضمن آشنایی همکاران با مراکز نوآوری و رشد، اشکالات و ابهاماتی که در فرآیند تعریف و راه اندازی این مراکز وجود دارد برطرف نماید.
در ادامه دکتر موسی زاده سخنرانی خود را براساس مستندات آماده شده از تعریف مراکز رشد و نو آوری، پارک علم و فناوری، مزیت ها و کارکرد های این مراکز به مقایسه این مراکز در سطح جهان و کشور پرداخته و در برنامه دانشگاه و فرآیندی که دانشگاه برای تصویب این مراکز طراحی نموده است را بیان نمودند و نقش واحد های استانی و مراکز را در مسیر تعریف و راه اندازی این مراکز بر عهده دارند را بر شمردن.
در ادامه آقای دکتر مجدالدین به مجموعه جلسات و اقدامات مشترکی که توسط موسسه آموزش عالی علمی کاربردی و سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان (ستفا) در زمینه راه اندازی کانون های شکوفایی و فناوری طی سال ۹۵ و ۹۶ صورت گرفته است اشاره نمودند.
ایشان اشاره نمودند که مراکز می بایست از فرصت هایی که هم دانشگاه و سازمان تجاری سازی برای تاسیس مراکز نوآوری مهیا نمودند استفاده نماید، و مراکز می توانند قبل از اقدام به تکمیل و ارسال فرم های مرکز نو آوری به دانشگاه جامع از تجربه و کمک سازمان تجاری سازی استفاده و برخی پیش نیاز ها و برنامه های لازم برای تاسیس مراکز نو آوری را اجرا نمایند.
در ادامه اعضای شرکت کننده به سوالات و توضیحات ارائه شده از سوی شرکت کنندگان که بصورت شفاهی و کتبی مطرح شد، پاسخ دادند، این کارگاه در ساعت ۱۲ به اتمام رسید.

دریافت فیلم کارگاه آموزشی تاسیس مراکز رشد و نوآوری ویژه مراکز تابعه علمی کاربردی جهاددانشگاهی: