به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ، سه شنبه بیست و هفتم شهریور ماه ۱۳۹۷ مصادف با هشتم محرم ۱۴۴۰ هجری قمری رئیس ، معاونین و کارکنان موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی هم زمان با ایام سوگواری اباعبدالله الحسین (ع ) به پایگاه انتقال خون وصال شیرازی مراجعه و در یک حرکت خداپسندانه اقدام به اهدای خون نمودند.

اهدا خون زندگی به همنوع است که شاید فرد اهدا کننده هرگز او را نبیند و نشناسند و این بالاترین مرتبه ایثار و از خودگذشتگی است که فردی خون بدن خویش که مایه حیات و بقاء وی است را بدون هیچ گونه چشم داشتی به همنوع خود هدیه کند. بنابراین اهدا خون فقط با نیت کمک به همنوع است که مفهوم واقعی اهدا را به همراه خواهد داشت. و این اقدام همکاران مؤسسه ، سنت حسنه ای شده که هر ساله نسبت به اهدای خون اقدام می کنند که انجام این عمل خیرنه تنها ضامن سلامتی فردی است بلکه موجبات رضایت خداوند و سلامتی و بهبودی نیازمندان به خون می باشد.

ارسال دیدگاه
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *