مراکز آموزش علمی کاربردی زمینه ورود به بازار فارغ‌التحصیلان را فراهم می‌کند

بازدید مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایلام از مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام

به گزارش حوزه فرهنگی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام، شکراله شیرخانی در جریان بازدید از مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی با اشاره به اهمیت جایگاه این دانشگاه در تربیت نیروی انسانی اظهار کرد: ایجاد یک دانشگاه توانمندساز نیروی انسانی ماهر برای ورود به عرصه بازار کار هدف اصلی این دانشگاه بوده است.

مراکز علمی کاربردی می‌توانند ارتباط دهنده صنعت و دانشگاه باشند.

وی با بیان اینکه مدیریت بر منابع و امکانات دستگاه‌ها در بخش کشاورزی، صنعت و معدن و خدمات جزء اصول اصلی ایجاد این دانشگاه در کشور است، افزود: اصل بنیادی در ایجاد این دانشگاه، استفاده از منابع و امکانات در اختیار بخش صنعت و معدن، کشاورزی و خدمات بود ضمن اینکه محل تحصیل دانشجو و تدریس استاد و محل کار آنان با قرابت بیشتری صورت بگیرد .

شیرخانی با بیان اینکه مراکز علمی کاربردی می‌توانند ارتباط دهنده صنعت و دانشگاه باشند، یادآور شد: مراکز آموزش علمی کاربردی توانسته‌اند با کاربردی کردن برخی از رشته‌ها زمینه ایجاد اشتغال و ورود به بازار را برای فارغ‌التحصیلان فراهم کنند.