به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی روز شنبه مورخ ۰۲ / ۰۹ / ۱۳۹۸ آقای دکتر گودرزی و آقای مهندس هدایتی سرپرست و معاون آموزشی موسسه جهت بررسی وضعیت مرکز آموزشی علمی کاربردی شیراز که متاسفانه در اغتشاش های اخیر آسیب دیده به این مرکز عزیمت نمودند.در ابتدا با همراهی آقایان دکتر مظاهر بابائی و محمد رضا زاهدی رئیس واحد و رئیس مرکز جهاد دانشگاهی شیراز ، از ساختمان آسیب دیده بازدید نمودند .

پس از بازدید با آقای دکتر دانش منش رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان فارس دیدار نموده و جلسه مشترکی به منظور بررسی خسارت وارده و همچنین انتقال دانشجویان به ساختمان دیگری در بلوارکریم خان زند بحث و گفتگو شد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان فارس ضمن اظهار تاسف از حادثه تلخ برای مرکز جهاد دانشگاهی به عنوان یک مرکز نمونه در استان از مدیریت واحد و مرکز تشکر نمودند که علیرغم تعطیلی چند روز در استان توانسته اند مرکز را به فضای دیگری منتقل و کلاس ها را از شنبه دایر نمایند. ایشان همچنین قول مساعدت و همراهی در مراجع قانونی استان مانند جلسه شورای تعامل که روز دوشنبه همین هفته برگزار می شود را یادآور شدند.

در ادامه ریاست موسسه از آقای قائدی از نیروهای آسیب دیده مرکز شیراز که در بخش آی سی یو بیمارستان اختیار بستری شدند، ملاقات و ضمن گفتگو با تیم پزشکی معالج وی با خانواده ایشان نیز دیدار و ضمن ابلاغ اظهار تاسف قلبی مراتب آمادگی جهاد دانشگاهی برای انجام هر گونه هزینه درمان برای ایشان را اعلام نمودند .

در ادامه هیات به ستاد جهاد دانشگاهی واحد استان فارس مراجعه و ضمن گفتگو با ریاست، معاون پشتیبانی و مسئول حراست واحد در جریان گزارشات ارائه شدتوسط واحد جهاد دانشگاهی به مراجع قانونی از جمله استانداری ، بیمه ، سازمان آتش نشانی و دادگستری استان قرار گرفتند.

در آخر آقای دکتر گودرزی ضمن تشکر از سرعت عمل مدیریت و همکاران واحد استان فارس در ارائه گزارش های مستند به مراجع قانونی اظهار امید واری نمودند که گزارش های لازم برای مدیریت جهاد دانشگاهی و خصوصا همکاران دانشگاه جامع علمی کاربردی سریعترآماده شود تا پیگیری های لازم در خصوص مساعدت از این سازمان ها بعمل آید همچنین مقرر گردید موسسه در سریعترین زمان ممکن تسهیلات جهت خرید امکانات و تجهیزات آموزشی مورد نیاز کلاس های آموزشی و کارگاهی، بخصوص رایانه و ویدوئو پروژکشن را فراهم نماید.

درآخر تیم بازدید کننده به اتقاق رئیس واحد و رئیس مرکز آموزش عالی علمی کاربردی شیراز از مکان جدید مرکز بازدید و ضمن جلسه با همکاران و دانشجویان حاضر در مرکز اظهار امیدواری نمودندکه با همت همکاران جهادی و همچنین مسئولین ذیربط استان، ان شاالله چون همیشه با سربلندی این اتفاق های تلخ را پست سر گذاشته و مرکز را در محل قبلی آماده و فعال نمائیم .

همکاران موسسه پس از زیارت مرقد مطهر احمد بن موسی کاظم ( ع ) ( شاه چراغ ) و آرزوی سلامتی برای آقای قائدی عصر شنبه شیراز را به مقصد تهران ترک نمودند .