به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی علمی-کاربردی جهاد دانشگاهی، روز سه شنبه مورخ ۲۳ شهریور ۱۴۰۰، مراسم اولین سالگرد همکار گرامی شادروان محمدرضا آقایی مدیر فرهنگی دانشجویی موسسه برگزار شد.

این مراسم با حضور ریاست محترم موسسه آقای دکتر گودرزی به همراه معاونین و همکاران محترم موسسه، آقایان خسروان نماینده ولی فقیه در دانشگاه جامع علمی-کاربردی، مهندس عبدی پور مدیر کل دفتر برنامه ریزی توسعه آموزش دفتر مرکزی در سالن کنفرانس موسسه برگزار شد، در این مراسم همکاران سایر مراکز بصورت مجازی در این مراسم یاد بود شرکت کردند.

دکتر گودرزی ضمن ابراز همدردی با خانواده مرحوم محمد رضا آقایی، از مرحوم دکتر رحمان عزیزی و همچنین شادروان مهندس رضا معماریان رئیس سابق مرکز علمی کاربردی ساوه یاد کرده و برای ایشان نیز از خداوند متعال طلب غفران الهی و صبرجزیل برای خانواده این عزیزان مسئلت نمودند.

در ادامه مراسم، نماینده ولی فقیه جناب آقای خسروان با خواندن زیارت پر فیض عاشورا و ذکر مصیبت یادی کردند از این عزیزان. سپس جناب آقای هاشم ورزی، معاون دانشجویی فرهنگی سابق موسسه با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید حال هوای مراسم را دگرگون نمودند.

دکتر مجدالدین مدیر کل دفتر هماهنگی دانش، صنعت و بازار معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری در انتهای مراسم ضمن عرض تسلیت و ابراز همدردی با خانواده جناب اقای آقایی، عزیزی و شادروان معماریان از تلاش های این عزیزان یاد کرده و برای شادی روح این عزیزان دعا نمودند.

ارسال دیدگاه
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *