مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برگزار کرد؛

اولین رویداد کارآفرینی « کارنما » با ثبت ۱۸ ایده

اولین رویداد کارآفرینی « کارنما » با ثبت ۱۸ ایده به همت مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد در سطح استان برگزار شد.

به گزارش حوزه فرهنگی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، مهندس احمد افروغی، رییس موسسه ضمن اشاره به سیاست ها و قابلیت های مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد در حوزه کارآفرینی، بر ضرورت حرکت به سمت دانشگاه های نسل سوم تاکید کرد. وی هدف از برگزاری این رویداد را آشنایی دانشجویان با استارت آپ های نو ظهور و خدمت مبتنی بر فناوری It عنوان کرد و افزود: پویا سازی ایده های دانشجویان جهت راه اندازی کسب و کارهای مبتنی بر خدمات اینترنتی از اهداف ما بوده است.

افروغی فرآیند شناسایی، گزینش، هدایت، پرورش و شتاب دهی کسب و کارهای نوپای دانشجویی و غیر دانشجویی را یکی از اهداف دانشگاه های نسل سوم عنوان کرد.

وی تاکید کرد: رویدادهای کارآفرینی کارنما با هدف شناسایی استعدادهای برتر استان، هدایت و توانمندسازی آنها بصورت فصلی در این مرکز برگزار خواهد شد.

در ادامه مهندس محسن صابری مدرس دانشگاه و معاون سابق موسسه به ارایه نکاتی درباره انتخاب مساله و ایده صحیح و نحوه پرورش آن پرداخت، مهندس خورسند قاینی، مسئول کارآفرینی و اشتغال مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد نیز نکاتی را در باب نحوه داوری ایده ها و ضرورت کارآفرینی بیان نمود.

بر اساس این گزارش، در این رویداد ۱۸ ایده در مورد مساله، راهکار حل آن، ارزش های پیشنهادی، بخش های مشتریان، استراتژی بازاریابی و فروش و مدل درآمدی و … مطرح شد.

عناوین ۳ ایده برتر

• آوا تار (تبدیل عکس اشخاص به عروسک جهت هدیه دادن)
  • پرستار آنلاین (ارایه خدمات پرستاری به اقشار مختلف جامعه به صورت اینترنتی)
  • همیار حیوانات (ارسال دامپزشک به محل دام و تیمار آن در محل)

تندیس رویداد و لوح یادبود نیز به ارائه دهندگان ایده های بهتر در پایان مراسم اهدا شد.